Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Termalica BB 1-0, în al treilea amical al iernii pentru "câini". Salomao a decis meciul din penalty! Echipa folosită de Miriuţă

Dinamo - Termalica BB 1-0, în al treilea amical al iernii pentru "câini". Salomao a decis meciul din penalty! Echipa folosită de Miriuţă

Superliga

Comentarii

UPDATE | Dinamo s-a impus în partida amicală Termalica BB Nieciecza, scor 1-0, graţie unui gol însciris de Salomao, din penalty, în finalul primei reprize.

Roş-albii i-au avut ca adversari pe românii Gabi Matei şi Gabi Iancu, foştii jucători ai FCSB fiind titularizaţi de formaţia poloneză.

"Câinii" au ajuns astfel la a treia victorie din tot atâtea partide disputate în cantonamentul din Cipru.

Dinamo - Termalica BB 1-0 (Salomao 42)

Iată echipa roş-albilor pentru amicalul cu Termalica BB Nieciecza

  • DINAMO: Brănescu – Corbu, Maric, Katsikas, Vl. Olteanu – Mahlangu, Dudea – I. Gheorghe, Moldoveanu, Salomao – D. Popa.
  • Rezerve: Muţiu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica, Monroy, Nascimento, Hanca, Nemec

Dinamo întâlneşte, astăzi, de la 16:00, gruparea poloneză Termalica BB Nieciecza, în al treilea amical al iernii.

Victorioşi în primele două partide din Cipru, cu Aris Limassol, scor 5-0, şi Austria Viena, scor 3-2, dinamoviştii speră să-şi continue seria bună în în confruntarea cu echipa clasată pe locul 13 în Polonia, la care evoluează românii Gabi Matei şi Gabi Iancu. Ambii au fost titluarizaţi pentru meciul cu Dinamo.

Fără Steliano Filip, lăsat să plece în Croaţia pentru a-şi negocia contractul cu Hajduk Split, Vasile Miriuţă îl va folosi pe postul de fundaş stânga pe Vlad Olteanu.

Tehnicianul roş-albilor nu se va baza în partida de astăzi pe Penedo, Eşanu, Nistor şi Pesic, care s-au pregătit separat de restul grupului.
 

Afla mai multe despre: dinamotermalicaamicalechipa dinamo 

viewscnt
Articole similare