Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid şi CSA Steaua, derby ca-n vremurile bune. Două goluri, două eliminări şi o atmosferă fabuloasă în Giuleşti

VIDEO | Academia Rapid şi CSA Steaua, derby ca-n vremurile bune. Două goluri, două eliminări şi o atmosferă fabuloasă în Giuleştigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Fotbalul românesc şi-a adus aminte de vremurile de glorie! În Giuleşti, peste 10.000 de spectatori au făcut o atmosferă absolut senzaţională la derby-ul Ligii a 4-a. Academia Rapid şi CSA Steaua au oferit o partidă senzaţională, în care am văzut goluri, eliminări şi ratări imense. S-a terminat egal, scor 1-1, iar lupta umăr la umăr continuă.

Meciul dintre Academia Rapid şi CSA Steaua a început ca pe vremuri, cu câteva zile înainte de meci, şi a continuat în stil mare. Am avut o atmosferă senzaţională pe Giuleşti, goluri, eliminări şi faze spectaculoase.

S-au strâns peste 10.000 de oameni pe Giuleşti la un meci din liga a patra. Rapidul Primăriei şi Steaua Armatei n-au existat. Au fost Rapid şi Steaua, într-un derby care începe fix ca-n America de Sud... cu o întrerupere. Giuleştiul se luminează cu torţele rapidiştilor, iar arbitrul Dima opreşte partida.

După ce s-au bătut între ei, la intrarea pe stadion, steliştii se trezesc şi pun şi ei umărul la spectacol. Se cântă aşa cum auzea Lăcătuş, cândva, din teren, se aruncă şi de acolo cu petarde. Pe teren, tinerii fotbalişti se chinuie să iasă din anonimat.

Şi chiar reuşesc. Doru Bratu face un henţ clar în careu, iar Alin Predescu bate în stil mare lovitura de pedeapsă. Scăriţa se odihneşte în plasă, iar steliştii sunt în avantaj. Nu pentru mult timp, căci Daniel Niculae nu iartă la prima ocazie clară a giuleştenilor. Şut puternic din interiorul careului şi e 1-1 în minutul 38.

De aici punem pauză golurilor, dar în partea a doua dăm startul ratărilor şi eliminărilor. Doru Bratu vrea cu orice preţ să-i enerveze la maximum pe rapidişti şi rezolvă un al doilea cartonaş galben. Avantajul numeric al steliştilor durează două minute. Predescu forţează un penalty, însă Dima îl ”răsplăteşte” cu un nou galben şi, implicit, roşu.

Pe teren nu se mai întâmplă mare lucru, iar până la final atenţia merge spre cele două galerii. Ce frumos e fotbalul cu spectatori, cu galerii, cu torţe şi emoţie.

VIDEO | ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 1-1

Min. 90: Trei minute suplimentare

Min. 86: Şansă bună pentru rapidişti! Iancu reţine însă cu siguranţă la o fază periculoasă

MIn. 64: ROŞU pentru PREDESCU! Al doilea galben după o simulare

Min. 62: ROŞU pentru DORU BRATU! Rapid rămâne în inferioritate

Min. 48: Ocazie mare de gol pentru Steaua! Bara îi salvează pe rapidişti

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză în Giuleşti.

Min. 38: GOOOL RAPID! Daniel Niculae îl învinge pe Iancu cu un şut din interiorul careului

Min. 36: Cătălin Bărbălău trage puternic, lângă bară, dar portarul Stelei reuşeşte să apere fantastic.

Min. 30: Schimbare şi la Rapid! Pancu iese accidentat şi este înlocuit de Bărbălău

Min. 28: GOOOL STEAUA! Predescu transformă un penalty în stil de mare jucător! Scăriţă şi steliştii conduc

Min. 23: Ocazie mare de gol pentru Rapid! Defensiva oaspeţilor scapă cu faţa curată.

Min. 22: Prima schimbare la Steaua. Butoi nu mai poate continua jocul şi e înlocuit de Zamfirescu

Min. 11: Galeria steliştilor a aruncat cu petarde în zona tribunei oficiale!

Min. 5: Meciul s-a oprit câteva minute! Fanii rapidişti au aprins torţe în toate zonele stadionului!

Min. 1: A început meciul! Atmosferă fabuloasă în Giuleşti

UPDATE 19:08 - Galeria Rapidului e într-o formă de zile mari! Steagurile şi-au făcut apariţia, urmează torţele

UPDATE 18:53 - Tribuna a doua s-a umplut! Aproape 9.000 de oameni pe stadion! E nebunie mare la porţile de intrare

UPDATE 18:40 - Bătaie generală în galeria Stelei! Suporterii de la Peluza Sud au început să se bată între ei imediat după ce au intrat pe stadion.

UPDATE 18:33 - 7.000 de oameni pe Giuleşti, cu 45 de minute înainte de startul partidei!

UPDATE 18:20 - VIDEO | Galeria steliştilor şi-a făcut apariţia pe stadion! Ultraşii roş-albaştri au avut un conflict cu Daniel Niculae înainte de meci.

UPDATE 18:00 - FOTO | Începe să se umple stadionul! Sunt aşteptaţi peste 10.000 de spectatori în această seară! Cu o oră înainte de meci sunt deja 4.000 de fani pe Giuleşti

UPDATE 17:00 - VIDEO | Fanii Rapidului fac spectacol în Giuleşti! Momente incendiare înainte de meci

Giuleştenii au un punct avans în faţa rivalilor după şapte etape, însă acest lucru se datorează şi faptului că echipa Armatei a disputat doar şase partide. Cum majoritatea jucătorilor veniţi în această vară la club evoluau anul trecut în Liga a 3-a, Steaua s-a distrat de fiecare dată cu adversarii întâlniţi în acest sezon. Astfel, în şase meciuri, roş-albaştrii au marcat 45 de goluri, primind doar unul. Singura partidă grea a venit chiar în runda precedentă, când echipa antrenată de Ion Ion s-a impus cu un gol marcat în minutul 85 în faţa celor de la FC Tricolor. Partida s-a disputat însă în condiţii grele, pe un teren aproape impracticabil.

LIVE VIDEO Academia Rapid - CSA Steaua, azi, ora 19:15

Clasamentul Ligii a 4-a:

De cealaltă parte, Academia Rapid are şase victorii şi un egal. Nu toate meciurile au fost simple pentru giuleşteni, dovadă că runda anterioară nu au reuşit decât un 0-0 cu AFC Comprest. Totuşi, acel meci a venit la doar două zile distanţă după ce băieţii lui Constantin Schumacher jucaseră în Cupa României, astfel că rezultatul neaşteptat poate fi pus pe seama lipsei de prospeţime. Golaverajul giuleştenilor este ceva mai strâns decât cel al rivalilor, 26-1.

Paradoxal, cele mai controversate declaraţii înaintea derby-ului nu au venit nici din tabăra stelistă, nici din cea rapidistă, ci din cea.. dinamovistă! Conducătorii şi jucătorii alb-roşilor usnt de părere că Steaua va câştiga la scor acest duel (cel puţin cinci goluri diferenţă), având o echipă mult mai valoroasă. Dinamo a înfruntat deja ambele echipe, pierzând 0-2 cu Academia Rapid, respectiv 0-8 cu CSA Steaua. 

În tribunele arenei Giuleşti vom vedea cel puţin zece mii de spectatori, un număr cu adevărat inedit pentru un meci de Liga a a 4-a. Peluza Sud a roş-albaştrilor are rezervate o mie de locuri conform principiului de reciprocitate. Cei care nu şi-au cumpărat încă bilete o mai pot face de la casele arenei echipei gazde până în ziua meciului inclusiv. 

URMĂREŞTE-NE AICI PAGINA DE FACEBOOK PENTRU A VEDEA MECIUL LIVE

 Galerie foto

Afla mai multe despre: academia rapidcsa steaualiga a 4-afotbal intern 

viewscnt
Articole similare