Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra, victorie la limită în primul meci al etapei cu numărul 16. Alibec şi Budescu au adus victoria giurgiuvenilor

VIDEO | Astra, victorie la limită în primul meci al etapei cu numărul 16. Alibec şi Budescu au adus victoria giurgiuvenilor

Superliga

Comentarii

Astra - FC Voluntari, meciul care a deschis etapa cu numărul 16 din Liga 1, s-a terminat 1-0, victorie pentru giurgiuveni.

Budescu şi Alibec au ieşit din nou în evidenţă. În faţa ultimei clasate, FC Voluntari, Alibec s-a remarcat mai întâi cu o foarfecă senzaţională, dar mingea s-a dus chiar pe direcţia portarului. După 20 de minute de joc, giurgiuvenii au deschis scorul. Budescu a pasat perfect, iar Alibec a înscris al patrulea său gol din acest sezon.Ilfovenii au replicat foarte repede. Mingea şutată de Măţan a fost respinsă de Lazar în bară.

În al doilea act, echipa lui Bergodi a continuat să pună mari probleme. Papzoglou s-a făcut de râs şi a ratat cu poarta goală. Apoi, Ion Gheorghe a ratat şi el, iar Astra - FC Voluntari s-a încheiat 1-0.


VIDEO | Astra - FC Voluntari 1-0
A marcat: Alibec 19'

ECHIPELE DE START

ASTRA: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima - Fl. Matei, Simion, Crepulja, Radunovic - V. Gheorghe, Alibec, Budescu
Rezerve: Kitanov, Carneiro Dias, D. Gheorghe, Răduţ, Biceanu, Begue, Tounkara
Antrenor: Bogdan Andone

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu - Struna, Achim, Armas, Alex Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - Măţan, Papazoglou, Ion Gheorghe
Rezerve: Mitrev, Rodriguez Lopez, Kocic, Costin, Signorelli, Ebralidze, Simonovski
Antrenor: Cristiano Bergodi 

Min. 61: Ocazie Voluntari! Măţan a şutat de la marginea careului puţin peste poartă.

Min. 54: Ocazie Voluntari! Ilfovenii au ratat incredibil. Papazoglou a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 33: Ocazie Astra! Alibec a trimis în bară o lovitură liberă de la mare distanţă. 

Min. 23: Ocazie Voluntari! Tamaş a intervenit providenţial la o fază la care Papazoglou trebuia să trimită mingea în poartă. 

Min. 19: GOOOOL Astra! Alibec a primit o pasă fantastică, a găsit colţul lung şi a deschis scorul pentru giurgiuveni. 

Min. 15: Ocazie Astra! Denis Alibec a fost la un pas de a deschide scorul. Din faţa porţii, internaţionalul român a reluat balonul cu umărul peste poartă. 

Min. 13: Ocazie Voluntari! A încercat şi Măţan o "foarfecă", însă execuţia lui s-a dus la mare distanţă de poartă şi nu i-a pus probleme lui Lazar. 

Min. 10: Ocazie Astra! Denis Alibec a încercat o "foarfecă", dar execuţia atacantului a fost direct pe portarul Rîmniceanu, care a respins în corner. 

Afla mai multe despre: astrafc voluntari 

viewscnt
Articole similare