Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid - FC Barcelona 1-1. Primul pas greşit făcut de catalani în acest sezon

VIDEO | Atletico Madrid - FC Barcelona 1-1. Primul pas greşit făcut de catalani în acest sezon

La Liga

Comentarii

Derby-ul Atletico Madrid - FC Barcelona s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Saul şi Suarez au marcat cele două goluri. Pentru catalani sunt primele puncte pierdute în acest sezon, în care au avut 7 victorii consecutive.

Echipa lui Simeone a făcut un joc perfect în prima repriză. După două ocazii uriaşe ratate de Griezmann, Saul a deschis scorul cu un şut-bombă, cu piciorul drept.

Barcelona a încercat să-şi facă jocul obişnuit de posesie. Messi a nimerit bara din lovitură liberă (57). Insistenţele catalanilor nu au rămas nerăsplătite. În ultimele 10 minute, Suarez a pus capul perfect la o centrare la bara a doua şi a egalat. Finalul i-a aparţinut Barcelonei, dar tabela nu s-a mai modificat.

Barcelona rămâne pe primul loc, cu 22 de puncte. Atletico e pe 3, cu 16.


Atletico Madrid - FC Barcelona 1-1 (Saul 21 / Suarez 82)

Min 82 - Goool Barcelona! 1-1. Suarez egalează cu o lovitură de cap

Min 57 - Messi trimite în bară, din lovitură liberă

Min 21 - Goool Atletico! 1-0. Saul înscrie cu un şut puternic, cu dreptul

Min 9 - Griezmann are o acţiune senzaţională, iar şutul său e blocat de Ter Stegen


Echipele de start:
Atletico: Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis; Gabi, Saúl, Carrasco, Koke; Griezmann, Correa

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta, André Gomes, Messi, Suárez


Cel mai interesant meci al etapei a 8-a din La Liga se joacă pe noua "bijuterie" din capitala Spaniei, Wanda Metropolitano. Atletico Madrid primeşte vizita liderului FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

Atletico - Barcelona, echipele probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Gimenez, Godin, Savic, Filipe Luis - Koke, Thomas, Saul, Carrasco - Griezmann, Correa
Rezerve: Juanfran, Vrsaljko, Fernando Torres, Gaitan, Gabi, Moya, Gameiro

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Paulinho, Busquets, Rakitic - Denis Suarez, Messi, Luis Suarez
Rezerve: Cillessen, Mascherano, Sergi Roberto, Deulofeu, Aleix Vidal, Digne, Andre Gomes

Până acum, catalanii au un parcurs perfect în campionat, fără paşi greşiţi. Cu Lionel Messi în mare formă în acest start de sezon (11 goluri în 7 partide), FC Barcelona are şapte victorii din tot atâtea meciuri şi este lider incontestabil în La Liga. Are cinci puncte peste următoarea clasată, Sevilla, şi şapte peste marea rivală Real Madrid.

LIVE VIDEO Atletico Madrid - FC Barcelona, sambata, 21:45

De partea cealaltă, gazdele de la Atletico şi-au revenit după startul dezastruos de sezon. Alături de Barcelona şi de Valencia, echipa pregătită de Diego Simeone este neînvinsă în La Liga şi are trei victorii în ultimele patru partide disputate. Însă, spre deosebire de sezoanele trecute, Atletico Madrid nu mai are defensiva perfectă cu care ne obişnuise în trecut. Deşi au primit doar patru goluri în cele şapte etape disputate, madrilenii sunt abia pe locul al patrulea în topul celor mai bune apărări din campionatul Spaniei, după FC Barcelona, Sevilla şi, surprinzător, Leganes.

Atletico Madrid şi FC Barcelona s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut, iar cel mai interesant aspect este că rezultatele au fost identice două câte două. Mai întâi, cele două au remizat pe terenul catalanilor, scor 1-1, în campionat, apoi, în retur, echipa pregătită pe atunci de Luis Enrique s-a impus cu 2-1 la Madrid. Între aceste două meciuri, Atletico şi Barcelona s-au mai întâlnit şi-n semifinalele Cupei Spaniei. Evident, catalanii au mers în finală, după ce au remizat la 1 pe propriul teren şi s-au impus cu 2-1 în deplasare.

Aşadar, nu rataţi derby-ul dintre Atletico Madrid şi FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc barcelonala ligaatletico madridlionel messiantoine griezmanntelekom sport 

viewscnt
Articole similare