Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Borussia Dortmund - Tottenham se joacă astăzi, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 3

LIVE VIDEO | Borussia Dortmund - Tottenham se joacă astăzi, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 3galerie foto
Comentarii

Borussia Dortmund şi Tottenham se întâlnesc în etapa a cincea a grupei H din Liga Campionilor. Meciul va fi astăzi, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 3 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

După un start de sezon foarte bun în Bundesliga, cu şapte meciuri fără înfrângere, dintre care şase victorii şi o singură remiză, Borussia Dortmund e de nerecunoscut în momentul de faţă. Echipa pregătită de Peter Bosz a uitat să mai câştige, iar acum, excluzând victoria cu Magdeburg, din Cupa Germaniei, are o serie de şapte meciuri fără succes în toate competiţiile.

Nemţii n-au bătut-o nici măcar pe APOEL, outsiderul din grupa H a Ligii Campionilor. După un 1-1 la Nicosia, ciprioţii au smuls o remiză şi în deplasarea din Germania. Rezultatele slabe au eliminat-o, în mare măsură pe Dortmund din Liga Campionilor, în timp ce în Bundesliga a picat de pe prima poziţie până pe locul cinci în clasament.

Dortmund - Tottenham, 21:45, Telekom Sport 3

De partea cealaltă, Tottenham joacă excelent în Liga Campionilor, însă dezamăgeşte în competiţiile interne. Echipa pregătită de Mauricio Pocchettino are trei înfrângeri în ultimele patru partide disputate în Anglia. A fost eliminată de West Ham din Cupa Ligii, iar în Premier League a pierdut derby-urile cu Arsenal şi cu Manchester United. În partida tur, Tottenham a învins-o pe Dortmund, scor 3-1. După primele patru etape disputate din grupa H a Ligii Campionilor, englezii au obţinut calificarea în optimile competiţiei, fiind urmaţi în clasament de campioana Europei, Real Madrid.

Dortmund - Tottenham, echipele probabile

Borussia Dortmund (4-3-3): Bürki - Toljan, Bartra, Zagadou, Guerreiro - Götze, Weigl, Dahoud - Yarmolenko, Aubameyang, Philipp

Tottenham (3-4-3): Lloris - Sánchez, Dier, Vertonghen - Aurier, Dembélé, Winks, Davies - Son, Eriksen; Llorente

Afla mai multe despre: dortmundtottenhamaubameyangchampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare