Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Chelsea - AS Roma, azi, ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1

LIVE VIDEO | Chelsea - AS Roma, azi, ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1
Comentarii

Chelsea o înfruntă pe Roma, marţi seara, de la ora 21:45, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro

Cele două echipe trec prin momente delicate.

Chelsea încearcă să-şi ia revanşa în faţa fanilor, după ce a pierdut meciul de campionat disputat cu Crystal Palace, scor 2-1. În acest moment, Chelsea se află pe prima poziţie, în Grupa C, la 2 puncte de rivala de miercuri seară, AS Roma. 

La rândul său, AS Roma a suferit a doua înfrângere a sezonului în Serie A, după o serie de patru meciuri în care echipa de pe Olimpico a încheiat-o victorioasă. Roma a pierdut la limită meciul cu Napoli, scor 0-1.

ECHIPELE PROBABILE

Chelsea (3-4-3): Courtois - Azpilicueta, D. Luiz, Cahill - Zappacosta, Fabregas, Bagayoko, Alonso - Willian, Morata, Hazard

AS Roma (4-3-3): Alisson - B. Peres, Fazio, J. Jesus, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Florenzi, Dzeko, Perotti. 


LIVE VIDEO Chelsea - AS Roma, Liga Campionilor

Ultimul duelul Chelsea - Roma din Champions League, s-a consumat în 2008, când cele două echipe s-au întâlnit tot în grupele Champions League, într-o grupă din care a mai făcut parte şi CFR Cluj. Atunci cele două echipe au mers împreună mai departe.

Chelsea deţine avantajul moral, deoarece a câştigat două dintre ultimile trei întâlniri cu AS Roma. Pe 22.10.2008, Chelsea se impunea, cu 1-0, în faţa italienilor, în grupele Champions League. În meciul retur, AS Roma şi-a luat revanşa impunându-se, pe teren propriu, cu un incontestabil 3-1. Ultimul meci dintre cele două echipe, un amical disputat pe 11 august 2013, s-a încheiat cu victoria echipei din Anglia. Chelsea s-a impus cu 2-1.

Chelsea o înfruntă pe Roma, marţi seara, de la ora 21:45, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro.   

Afla mai multe despre: chelseaas romaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare