Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nemec o salvează pe Dinamo de la o remiză ruşinoasă cu Aerostar. Gol în ultimele minute şi calificare în optimi

VIDEO | Nemec o salvează pe Dinamo de la o remiză ruşinoasă cu Aerostar. Gol în ultimele minute şi calificare în optimi

Cupa României

Comentarii

Dinamo s-a calificat cu mari emoţii în optimile Cupei României. Intrat în minutul 64 în locul lui Bokila, Adam Nemec a marcat unicul gol al partidei cu Aerostar Bacău, în minutul 85.

Dinamo s-a alăturat echipelor din optimile Cupei României, după o calificare obţinută în ultimele minute ale partidei de la Piatra Neamţ. "Câinii" s-au calificat prin golul marcat de Adam Nemec, în minutul 85, după ce a eliminat-o pe Aerostar Bacău, echipă din Liga a III-a.

Miercuri au mai obţinut calificarea în faza următoare FCSB (victorie cu 6-1, cu Sănătatea Cluj), ACS Poli Timişoara (1-0 cu ASU Politehnica), Astra Giurgiu (3-0 cu Concordia Chiajna), Hermannstadt (1-0, după prelungiri cu deţinătoarea trofeului, FC Voluntari), CS Afumaţi (5-2 cu UTA Arad), Unirea Slobozia (4-0 cu ASA Târgu Mureş), Chindia Târgovişte (1-0 cu Academica Clinceni), Gaz Metan Mediaş (2-1 cu Metaloglobus), Juventus Bucureşti (2-1 cu Dacia Unirea Brăila) şi FC Viitorul (4-2 cu CSM Şcolar Reşiţa).

Marţi au acces în optimi CSM Poli Iaşi (2-1 cu FC Argeş), CS Mioveni (4-2 la loviturile de departajare cu ACS Petrolul 52), AS FC Universitatea Cluj (2-1 cu CS Ştiinţa Miroslava) şi CSU Craiova (2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe).


Aerostar Bacău - Dinamo 0-1

A marcat: Nemec '85

Min. 85 - GOOOOOOOOOL Nemec marchează după o ieşire greşită a portarului gazdelor

Min. 62 - Artenie centrează în faţa porţii, însă Vraciu apare prea târziu

Min. 32 - O nouă ratare uriaşă a lui Bokila

Min. 8 - Ocazie mare pentru Bokila, însă Hărăguţă este pe fază şi respinge


Echipele de start:

Aerostar Bacău (5-3-2): Hărăguţă - Honea, Mihăeş (cpt.), Dr. Dima, Mihălăchioae, Strat - Sahru, I. Chirilă, S. Ichim - Vraciu, Andr. Pavel
Rezerve: Albescu - Belecciu, Artenie, Tud. Tudorache, Ct. Oanea, Ardei, Rz. Istrate

Dinamo (4-4-2): Brănescu - Corbu, Nedelcearu, Dudea, St. Filip (cpt.) - Hanca, Mahlangu, Nascimento, M. Oliva - Rivaldinho, Bokila
Rezerve: Muţiu – Nica, Nemec, Costache, Salomao, I. Şerban, R. Grigore


Două partide închid 16-imile Cupei României şi ambele sunt în direct la Telekom Sport. Ultima dintre ele, aduce faţă în faţă echipe care evoluează în eşaloane diferite. Venită tocmai din liga a treia, Aerostar Bacău joacă împotriva haitei lui Miriuţă la Piatra Neamţ. Cele două formaţii se întâlnesc joi, de la ora 21.00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro. 

Au existat emoţii înaintea partidei. Pentru că Aerostar nu mai are un stadion omologat conducerea băcăuanilor a căutat o altă arenă pe care să joace meciul cu Dinamo. Au găsit înţelegere la Piatra Neamţ şi partida din 16-imile cupei va avea loc pe stadionul Ceahlăul, acolo unde fotbalul de înalt nivel a devenit o tristă amintire. 

LIVE VIDEO Cupa României - Aici ai programul complet din 16-imile de finală

Aerostar Bacau n-are nicio problemă în liga a treia şi este principala candidată la promovare. După 9 partide desfăsurate, echipa lui Cristi Popovici a bifat 5 victorii şi 4 remize, fără să fie învinsă vreodată de la începutul sezonului. Mai mult de atât, Aerostar are şi un golaveraj frumos cu 20 de goluri marcate şi numai 7 încasate. 

LIVE VIDEO Aerostar - Dinamo

Sunt câteva probleme însă pentru Dinamo. Echipa lui Vasile Miriuţă e abia a 7-a în Liga 1 şi ultima deplasare nu s-a încheiat tocmai bine. A fost un 0-0 la Botoşani, rezultat care o ţine pe Dinamo sub echipele de play off. De două puncte mai au nevoie câinii pentru a trece peste Viitorul. 6 victorii, 3 remize şi nu mai puţin de 6 înfrângeri are haita în această stagiune

 

Afla mai multe despre: 16-imicupa romanieiaerostar bacaudinamovasile miriutaultima partida 

viewscnt
Articole similare