Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Viitorul - CFR Cluj 1-0. Derby-ul etapei, decis de un gol magnific al lui Eric!

 VIDEO | FC Viitorul - CFR Cluj 1-0. Derby-ul etapei, decis de un gol magnific al lui Eric!

Fotbal intern

Comentarii

FC Viitorul a câştigat cu 1-0 partida jucată pe teren propriu cu CFR Cluj, contând pentru runda cu numărul 15 din Liga 1. Partida a fost în direct pe Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO pe telekomsport.ro.

Unicul gol al meciului a venit în minutul 44. Eric a reuşit o execuţie senzaţională din lovitură liberă. Faza golului a fost precedată de un moment controversat, în care echipa gazdă a solicitat eliminarea lui Vinicius pentru un fault asupra lui Ţucudean. Repriza a doua a fost controlată de CFR Cluj, dar fără ca formaţia pregătită de Dan Petrescu să-şi creeze mari ocazii de gol. 

În urma acestui rezultat, Viitorul a urcat pe ultima poziţie de play-off (6), acumulând 23 de puncte şi trei victorii în ultimele patru etape. În comparaţie, CFR Cluj îşi vede diminuat avansul din fruntea clasamentului la un singur punct de CS U Craiova. Totodată, ardelenii pot fi egalaţi de FCSB, dacă echipa lui Dică se va impune pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara.

Etapa viitoare, CFR are meci uşor acasă cu Gaz Metan. De cealaltă parte, Viitorul se deplasează în Ştefan cel Mare pentru duelul cu Dinamo. 

Min. 90+5 - Arbitrul pune capăt jocului

Min. 90+4 - Ocazie incredibilă avută de Andrei Mureşan la ultima fază de joc!

Min. 46 - A început repriza secundă

Min. 45+1 Pauză la Ovidiu

Min. 44 - GOOOOOL VIITORUL! Eric transformă superbă o lovitură liberă

Min. 42 - Vinicius îl opreşte prin fault pe Ţucudean într-o poziţie bună, iar Hagi face un sprint de 40 de metri pentru a cere eliminarea fundaşului de la CFR

Min 10 - Cristi Ganea trimite puţin pe lângă poartă, de la marginea careului de 16 metri

Min 1 - A început meciul

Echipele de start:

  • FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău, Băluţă, Vînă - Eric, Ţucudean, Chiţu.
  • Rezerve: Buzbuchi - V. Ghiţă, Horj, De Nooijer, Măţan, Kofi, Ciobanu.
  • CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Djokovic - Peteleu, C. Deac, Culio - Balde.
  • Rezerve: Duka - Păun, Moutinho, Nistor, Boli, Rus, M. Coman.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Ciprian Danşa (Oradea); rezervă: Marian Barbu (Făgăraş).


Derby-ul etapei a 15-a din Liga I se joacă la Ovidiu. Campioana en-titre, FC Viitorul, primeşte vizita liderului la zi din clasament, CFR Cluj, astăzi, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

FC Viitorul - CFR Cluj, echipele probabile

FC Viitorul: Râmniceanu - D. Lopez, Ţâru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Vână, Cr. Ganea - A. Chiţu, Ţucudean, Eric
Rezerve: Buzbuchi, Măţan, A. Ciobanu, Hodorogea, V. Ghiţă, D. Dumitrescu, T. Băluţă

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - C. Deac, Djokovici, Ad. Păun - Omrani
Rezerve: Duka, Nistor, A. Mureşan, L. Rus, Balde, Nouvier, M. Coman

După un start dezamăgitor de sezon, FC Viitorul parcă a renăscut după victoria de pe propriul teren, scor 1-0, cu FCSB. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a legat victoriile în campionat şi a revenit în elita Ligii I. Campioana en-titre este acum la egalitate de puncte cu Dinamo, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regulat.

"Primul meu gând este să câştigăm cele trei puncte. Eu sper să facem un meci foarte bun şi să ne ridicăm la nivelul adversarului, pentru că CFR Cluj este o echipă cu jucători de mare valoare" , a spus Gheorghe Hagi.

LIVE VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj, sambata, 20:45

De partea cealaltă, CFR Cluj are o serie incredibilă de şapte meciuri fără înfrângere. Însă, presiunea este mare pe echipa pregătită de Dan Petrescu, după succesul Craiovei din ultimul minut al partidei de aseară, de la Chiajna. Oltenii au venit la un singur punct în spatele clujenilor.

Nu rataţi meciul dintre FC Viitorul şi CFR Cluj, astăzi, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujfc viitorulliga 1omranitucudeancampionatdan petrescuhagi 

viewscnt
Articole similare