Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 1-2. Roş-albaştrii, victorie cu mari emoţii la Mediaş

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 1-2. Roş-albaştrii, victorie cu mari emoţii la Mediaş

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, FCSB a câştigat cu mari emoţii meciul de la Mediaş, scor final 2-1 cu Gaz Metan. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, însă gazdele n-au cedat, iar pe final au avut o mare şansă de a egala.

Budescu a deschis scorul în prima repriză dintr-un penalty obţinut tot de el. Alibec a dublat avantajul oaspeţilor în partea secundă, marcând primul său gol în campionat după o aşteptare de opt luni şi 22 de zile. În minutul 74, pe teren şi-a făcut apariţia şi Cristi Tănase, revenit de FCSB în această iarnă.

Neagu a redus din diferenţă în minutul 79, ajutat şi de devierea lui Larie, iar Olaru a fost cât pe ce de a da o mare lovitură în minutul 88. Şutul său a trecut paralel cu poarta apărată de Vlad.

FCSB trebuie să se descurce etapa viitoare în derby-ul cu CFR Cluj fără principalii săi atacanţi: Alibec şi Gnohere, ambii suspendaţi.

FINAL | Gaz Metan - FCSB 1-2 (Neagu 79 / Budescu 26 pen, Alibec 62)

Gaz Metan: Greab - V. Creţu (Romeo '85), M. Constantin, Sîrghi, Popovici - Rosado, Diogo (Neagu '63) - Caiado (Fernandes '63), Olaru, Chamed - M. Rondon. Antrenor: Cristian Pustai.

FCSB: A. Vlad - Benzar, V. Găman, Larie, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu (Filip '46) - Man (Alibec '46), Budescu, Teixeira - Fl. Tănase (Cr. Tănase '73). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Sîrghi '51, M. Constantin '90+4 / Budescu '59, Larie '68, Alibec '74, Teixeira '74, Momcilovici '85


Min. 90+3 - Final de meci!

Min. 88 - Ocazie imensă pentru Olaru! Noroc mare pentru FCSB

Min. 79 - GOOOOOL GAZ METAN! Neagu înscrie un gol spectaculos, ajutat însă şi de o deviere

Min. 73 - Florin Tănase este înlocuit de Cristi Tănase

Min. 68 - Fault dur al lui Larie, care vede cartonaşul galben

Min. 62 - GOOOOL FCSB! Alibec marchează în campionat după o lungă perioadă de aşteptare. Ultima dată marcase în Liga 1 în luna mai a anului trecut, într-o partidă cu U Craiova

Min. 58 - Cartonaş galben şi pentru Budescu

Min. 51 - Sîrghi vede primul cartonaş galben al meciului

Min. 46 - Dică face două schimbări la pauză: Filip şi Alibec au intrat, Man şi Nedelcu au ieşit

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - Arbitrul pune capăt primei reprize

Min. 34 - Încă o ocazie mare de gol, de această dată în dreptul celor de la FCSB

Min. 28 - Medieşenii îşi revin repede şi au o şansă mare de gol prin Olaru

Min. 26 - GOOOOL FCSB! Budescu transformă fără emoţii penalty-ul obţinut tot de el

Min. 25 - Penalty pentru FCSB după o neglijenţă a unuia dintre apărătorii adverşi

Min. 15 - Şutul lui Olaru loveşte bara porţii lui Vlad

Min. 12 - Şut periculos al lui Marius Constantin

Min. 5 - Şut bun al lui Florin Tănase, însă Greab este pe fază şi respinge în corner

Min. 1 - A început partida


Nicolae Dică începe anul cu o deplasarea destul de grea, deşi Gaz Metan a avut un parcurs foarte slab în acest sezon. Istoria arată însă că FCSB a avut multe probleme la Mediaş, indiferent de forma pe care o tranversaru ardelenii. În ultimele şase meciuri pe care le-a jucat la Mediaş, FCSB s-a impus o singură dată, pe 5 aprilie 2015, când a câştigat cu 2-1.

În rest, Gaz Metan a reuşit să câştige o dată - pe 10 septembrie 2011, scor 3-0, iar celelalte partide s-au terminat la egalitate. În turul acestui sezon, FCSB s-a impus însă cu 4-0. În ultimele cinci întâlniri directe, vicecampioana României a câştigat de trei ori, Gaz Metan a reuşit o victorie şi o dată au terminat la egalitate.

LIVE VIDEO GAZ METAN - FCSB. Iarnă destul de liniştită pentru Gigi Becali

Faţă de alte perioade de transferuri, patronul ”roş-albaştrilor” n-a mai ieşit acum prea mult în evidenţă. FCSB i-a luat doar pe Cristi Tănase şi Valerică Găman, ambii liberi de contract. Primul este mai mult un compromis, în timp ce Valerică Găman poate reprezenta un transfer foarte inspirat pentru defensivă. FCSB l-a mai luat în această iarnă şi pe Olimpiu Moruţan, pentru care a plătit 700.000 de euro - plus bonusuri - dar mijlocaşul de 18 ani a fost lăsat să joace până în vară la FCSB.

În schimb, FCSB s-a despărţit de câţiva jucători cu nume, dar care nu erau considerate soluţii pentru primul ”11”: De Amorim (împrumutat la Kayserispor cu opţiune pentru transfer definitiv), Vlad Achim (cedat la FC Botoşani pentru un an şi jumătate), Golofca (a revenit definitiv la FC Botoşani), Pleaşcă (împrumutat la FC Voluntari) şi Daniel Benzar (împrumutat la FC Voluntari).

LIVE VIDEO GAZ METAN - FCSB. Schimbări importante la Mediaş

De partea cealaltă, Gaz Metan a trecut printr-o transformare în această iarnă, după rezultatele foarte slabe din acest sezon. Au plecat nouă jucători şi au venit tot nouă. Dintre toţi, cel mai cunoscut este Valentin Creţu, fundaş dreapta venit de la ACS Poli. Cea mai importantă pierdere este Ovidiu Bic, care a fost cedat la CS U Craiova pentru 200.000 de euro. S-a pus în discuţie chiar şi înlocuirea lui Cristi Pustai, dar până la urmă ”profesorul” a rămas.

Casele de pariuri oferă o cotă destul de bună pentru o victorie a FCSB-ului, 1.55, însă este o confirmare a deplasărilor grele pe care le-a avut la Mediaş. O victorie a Gazului are o cotă de 7.00.

Gaz Metan - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbgaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare