Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Viitorul 0-1. Echipa lui Hagi urcă pe loc de play-off

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Viitorul 0-1. Echipa lui Hagi urcă pe loc de play-off

Superliga

Comentarii

Viitorul a învins în deplasare pe Gaz Metan, scor 1-0, prin golul marcat de Ţucudean, în minutul 21.

Echipa lui Hagi urcă pe locul 6, cu 20 de puncte. Medieşenii sunt pe penultimul loc, cu 9 puncte.

Ţucudean e golgheterul Ligii 1, cu 7 reuşite.


Min 67 - Cicâldău execută în zid o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri

Min 21 - Goool Viitorul! Ţucudean înscrie cu o lovitură de cap din 6 metri. A ajuns la 7 goluri în acest sezon şi e golgheterul Ligii 1

Min 18 - Chamed execută periculos o lovitură liberă, Râmniceanu respinge

Echipele de start:

 

  • Gaz Metan Mediaş (antrenor Cristi Pustai): Greab - Zderic, M. Constantin, Sîrghi, De Vriese - Danci, Neagu - Romeo, Olaru, Chamed - Golubovic.
  • Rezerve: Pleşca - Curtean, Buziuc, Bic, Popovici, Manole, Khubutia.
  • FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea - Eric, Ţucudean, Chiţu.
  • Rezerve: Buzbuchi - V. Ghiţă, Măţan, Vînă, Hodorogea, Dumitrescu, Băluţă.

Arbitri: George Găman (Craiova) - Mircea Grigoriu (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: Marian Balaci (Drobeta Tr. Severin).


Medieşenii au bătut doar două echipe în acest sezon, pe Sepsi şi pe FC Botoşani, iar ambele victorii au venit pe teren propriu. Mai mult, au întâlnit de patru ori Viitorul acasă şi de fiecare dată au ieşit victorioşi. Terenul de la Mediaş este unul de coşmar pentru campioana României, care nu doar că a pierdut, dar a şi încasat 13 goluri! Cum n-ar fi fost de ajuns, Viitorul are cifre de coşmar în deplasare în actuala stagiune. Din opt partide oficiale, a pierdut cinci, iar în şase dintre ele n-a marcat nici măcar un gol. Singura victorie obţinută "afară" de echipa lui Gheorghe Hagi este împotriva Concordiei Chiajna. 

LIVE VIDEO Gaz Metan Medias - Viitorul Constanta, sambata, 16:30

Cele două echipe sunt despărţite de şapte puncte în clasament, în favoarea Viitorului. Constănţenii trag speranţe că vor prinde play-off-ul, ţinând cont că îi separă un singur punct de locul 6, ocupat în prezent de ACS Poli Timişoara. George Ţucudean şi Eric sunt cei mai buni marcatori ai oaspeţilor, cei doi punctând de nouă ori. Totuşi, patru dintre cele şase goluri ale lui Ţucudean au venit în ultima partidă, câştigată de Viitorul cu 5-2 în faţa celor de la Poli Iaşi. 

Gaz Metan Mediaş are cel mai slab atac din campionat, cu doar şapte goluri marcate până acum. Interesant este că Viitorul nu a remizat nici măcar o dată în ultimele nouă jocuri oficiale, iar în precedentele cinci runde a alternat victoriile cu eşecurile. În meciul direct din tur, constănţenii s-au impus cu 3-0. Golurile au fost marcate de Aurelian Chiţu, Cristi Ganea şi George Ţucudean. 

La casele de pariuri, Viitorul este favorită cu o cotă de 2.05, în vreme Gaz Metan este creditată cu 3.65. În schimb, varianta remizei primeşte o cotă de 3.25. Bookmakerii anticipează un meci cu puţine goluri, cota pentru maximum două reuşite fiind de 1.57. 

Afla mai multe despre: gaz metan mediasviitorul constantaliga 1gheroghe hagi 

viewscnt
Articole similare