Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Ronaldo o salvează pe Real Madrid de la o nouă ruşine!

VIDEO. Ronaldo o salvează pe Real Madrid de la o nouă ruşine!

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat greu, scor 2-1, cu Getafe, în etapa cu numărul opt din La Liga. Benzema şi Ronaldo au marcat primele lor goluri în actualul sezon de La Liga.

Getafe - Real Madrid 0-0

Min. 85. GOOOOL Real Madrid!!! Ronaldo marchează şi el primul său gol pentru Real în acest sezon de La Liga.

Min 46. GOOOOOL Getafe!!! Molina restabileşte egalitatea!

Min 39. GOOOOL REAL MADRID. Benzema marchează primul său gol în acest sezon de La Liga!

Echipele de START

Getafe (4-2-3-1): Guaita - Damian Suarez, Cala, Dakonam, Antunes - Mauro Arambarri, Bergara - Alvaro Jimenez, Faer, Diedhiou - Molina.
Real Madrid (4-1-3-2): Casilla - Hakimi, Nacho, Sergio Ramos - Lucas, Llorente, Kroos, Asensio - Benzema, Cristiano Ronaldo

Campioana Europei joacă în deplasare în etapa a 8-a din La Liga, însă va rămâne în capitala Spaniei. Real Madrid are meci pe terenul nou promovatei Getafe, sâmbătă, de la ora 17:15. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 2 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Echipa pregătită de Zinedine Zidane are un parcurs dezastruos în actualul campionat, iar după primele şapte etape este deja la şapte puncte în spatele rivalilor de la FC Barcelona. Însă, după înfrângerea de pe propriul teren, 0-1, cu Betis, Real Madrid dă impresia că este în plină revenire. În ultimele două etape, campioana Europei s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Alaves şi cu 2-0, pe stadionul Santiago Bernabeu, în faţa celor de la Espanyol.

Getafe - Real Madrid, echipele probabile:

În schimb, Getafe are un parcurs destul de bun, până acum, pentru o nou promovată. Chiar dacă în ultima etapă a pierdut în deplasarea de la Deportivo La Coruna, 1-2, Getafe are opt puncte după primele şapte etape şi ocupă locul 12 în clasament.

LIVE VIDEO Getafe - Real Madrid, sambata, 19:15

Meciul cu Getafe va fi al 100-lea pe banca celor de la Real Madrid, iar preşedintele clubului, Florentino Perez i-a trimis francezului o scrisoare specială prin intermediul cotidianului Marca.

"Zinedine Zidane, care va sărbători sâmbătă primele lui 100 de meciuri ca antrenor al echipei noastre, apaţine acestui grup extraordinar de personaje alese pentru a figura printre simbolurile noastre. Zidane este un talent pur, dar el reprezintă totodată munca şi sacrificiul. Este perseverent în căutarea perfecţiunii. Foamea sa de victorii şi de titluri este insaţiabilă, arătând mereu respect şi umilinţă. Este o referinţă inegalabilă pentru jucătorii noştri", a scris Perez, sub titlul "Zidane, legenda continuă".

Aşadar, nu rataţi partida Getafe - Real Madrid, sâmbătă, de la ora 17:15, în direct la Telekom Sport 2 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldogetafereal madridzinedine zidaneasensiomodricfc barcelona 

viewscnt
Articole similare