Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie importantă obţinută de Astra în cursa pentru play-off. Ioniţă a marcat unicul gol al partidei cu Juventus Bucureşti

VIDEO | Victorie importantă obţinută de Astra în cursa pentru play-off. Ioniţă a marcat unicul gol al partidei cu Juventus Bucureştigalerie foto

Superliga

Comentarii

Astra a câştigat cu 1-0 meciul cu Juventus Bucureşti şi s-a distanţat la patru puncte de locul 7, ocupat în prezent de Dinamo. Însă, "câinii" au un meci mai puţin disputat.

După ce a ratat un penalty în minutul 39, Ioniţă şi-a luat revanşa în repriza secundă şi n-a mai ratat de la punctul cu var. Mijlocaşul Astrei a marcat pentru 1-0 şi a adus victoria Astrei şi trei puncte extrem de importante în lupta pentru play-off.

Juventus - Astra 0-1
A marcat:
Ioniţă '51

Echipele de start:

Juventus Bucureşti: Stoian - Dima, Mihăescu, Wallace, Carabela - Călinţaru, Petre, Bărbulescu, Ştefan - Băjenaru, Măzărache

Astra: Iliev - Belu, Polczak, Bejan, Stan - Mrzljak, Seto - Ioniţă, Moise, Balaure - Abang

Min. 51 - GOOOOOOOOOOOOL Ioniţă nu mai ratează de la 11 metri şi marchează pentru 1-0

Min. 39 - Ioniţă ratează un penalty, iar scorul rămâne 0-0


Juventus şi Astra au obiective total diferite în acest sezon. Nou-promovata se luptă să nu se transforme în nou-retrogradata şi speră să rămână în Liga I, în timp ce fosta campioană a României speră să prindă un loc de PlayOff la finalul sezonului regulat.

După 20 de etape, Juventus e ultima în Liga I. Echipa din Colentina a strâns doar nouă puncte şi va avea serios de muncă dacă vrea să evolueze şi din sezonul viitor în prima ligă. De cealaltă parte, Astra e pe locul şase, ultimul care duce în PlayOff, cu 31 de puncte.

Echipa antrenată de Edward Iordănescu e la egalitate de puncte cu Viitorul Constanţa, formaţie aflată pe locul cinci, şi are cu un punct mai mult decât Dinamo, prima formaţie de sub linia playoff-ului.

ECHIPE PROBABILE:

JUVENTUS: Stoian - Dima, Mihăescu, Wallace, Ştefan - Bărbulescu, Sesar - Călinţaru, Dzalamidze, Ţîră - Măzărache
ASTRA: Iliev - Belu, Erico, Bejan, Stan - Seto, Mrzljak - Ioniţă, Moise, Nyiuadzi - Abang

Afla mai multe despre: juventusastraliga 1,  

viewscnt
Articole similare