Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final de vis pentru echipa ”Comisarului” Moldovan pe stadionul din Ploieşti. Concordia s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la Juventus

VIDEO | Final de vis pentru echipa ”Comisarului” Moldovan pe stadionul din Ploieşti. Concordia s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la Juventus

Superliga

Comentarii

Concordia a făcut spectacol pe stadionul din Ploieşti, fotbaliştii antrenaţi de Ion Moldovan au trecut la pas de Juventus Bucureşti, scor 5-0. Trei dintre cele cinci goluri au fost marcate în ultimile zece minute ale meciului.

Juventus - Concordia 0-5 (Cristescu 4, 90+3, Deaconu 39, Bumba 86, Bud 90+1)

Golurile au fost marcate de Cristescu '3, '90+2, Deaconu '38, Bumba '86 şi Bud '90+1.

0-1: Cristescu a deschis scorul din şase metri, reluând în plasă mingea respinsă de Drăghia la un şut al unui jucător al oaspeţilor.

0-2: Deaconu a marcat cu un şut din afara careului, de la aproximativ 20 de metri.

0-3: Bumba a înscris la colţul lung, de la 15 metri.

0-4: Bud a executat un penalti acordat pentru un fault al lui Călinţaru la Bumba. Mingea a fost respinsă de Drăghia, însă Bud a reluat în plasă.

0-5: Cristescu a stabilit scorul final din opt metri, după o pasă de la Bumba.


FINAL

min. 90+3 GOOOL Concordia Chiajna! Cristescu face ”dubla”.

min. 90+1 GOOOL Concordia Chiajna!

min. 86: GOOOL Concordia Chiajna! Claudiu Bumba marchează un gol senzaţional din marginea careului de 16 metri.

min. 74: Ocazie pentru Concordia Chiajna! Ronaldo are o nouă execuţie superbă, dar din păcate pentru fotbalistul Concordiei, mingea trece pe lângă poartă.

min. 47: Juventus are prima ocazie importantă a părţii secunde! Dzalamidze la un pas să înscrie un gol superb cu călcâiul!

min. 46: A început repriza secundă!

PAUZĂ

min. 39: GOOOL Concordia Chiajna! Ronaldo Deaconu duce scorul la 2-0 pentru Concordia, cu o execuţie de senzaţie!

min. 22: O nouă ocazie pentru Chiajna! Deaconu trimite periculos pe lângă bara porţii lapărate de Drăghia, din lovitură liberă.

min. 13: Ocazie mare pentru Chiajna! Cristescu a avut ”dubla” în vârful ghetei.

min. 4: GOOOL Chiajna! Marian Cristescu rea în poartă o minge respinsă în faţă de Drăghia, în timp ce fundaşii lui Juventus erau preocupaţi să ceară offside.

min. 1: A început partida!

 

Echipele de start:

Juventus Bucureşti: Drăghia - Călinţaru, Wallace, Benga, Carabela - Sesar, Mihăescu, Bărbulescu, Dzalamidze - Ţâră, Măzărache; Rezerve: Stoian, C. Petre, Ştefan, Băjenaru, Cazan, Dima, Stoenac

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Grădinaru, Marc, Albu, Bucurică - Bucşa - Bawab, Cristescu, Deaconu, Bumba - Pena; Rezerve: Caparco, V. Gheorghe, Babic, Bărboianu, Dobrosavlevici, Bud, Marin


În momentul de faţă, Concordia este cea mai modesta echipă din Liga 1! Mai exact, trupa lui Ion Moldovan are o serie de şase înfrângeri consecutive: 1-2 cu Astra, 0-2 cu Ruse (amical), 1-2 cu FCSB, 1-3 cu CSM Poli Iaşi, 0-3 cu Astra şi 1-2 cu CSU Craiova. Imediat după ce a preluat gruparea din Ilfov, Moldovan a legat patru victorii consecutive, însă ceva s-a întâmplat în cadrul echipei, întrucât picajul este unul mult prea abrupt!

De partea cealaltă, Juventus Bucureşti, în ciuda faptului că este pe ultima poziţie a clasamentului, a pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate: 1-3 cu CSU Craiova. În rest, a înregistrat două remize şi tot atâtea victorii.

Afla mai multe despre: concordiajuventus 

viewscnt
Articole similare