Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polonia - Ungaria 28-31. Maghiarele s-au calificat în "optimi", acolo unde se pot duela cu România!

Polonia - Ungaria 28-31. Maghiarele s-au calificat în "optimi", acolo unde se pot duela cu România!galerie foto

CM Handbal

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1 şi liveVIDEO gratuit pe telekomsport.ro, Ungaria a învins Polonia cu 31-28 şi s-a calificat în faza optimilor de finală, acolo unde poate întâlni chiar România.

Polonia mai păstrează şanse de calificare, însă are nevoie de un rezultat aproape imposibil: Argentina să învingă Suedia. Desigur, acest lucru nu se va întâmpla, Argentina fiind una dintre cele mai slabe naţionale de la Mondialul de handbal.


Sunt două dintre posibilele noastre adversare din faza optimilor de finală. Ambele au debutat modest la această ediţie, iar cine va pierde acest duel îşi poate lua adio de la Mondial. Polonezele au surprins pe toată lumea, învingând Suedia în prima etapă. Au urmat însă două eşecuri, cu Cehia şi Norvegia. De cealaltă parte, Ungaria a pierdut cu Norvegia şi Suedia, iar în runda precedentă a învins cea mai slabă echipă din grupă, Argentina.

Cele două formaţii s-au întâlnit anul trecut în campania de calificare pentru Campionatul European, fiecare impunându-se pe terenul adversarei.

CITEŞTE ŞI

 

Afla mai multe despre: poloniaungariaromaniacampionatul mondial de handbal femininstreaming 

viewscnt
Articole similare