Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Real Madrid - Dortmund 3-2. Vezi REZUMATUL!

LIVE VIDEO | Real Madrid - Dortmund 3-2. Vezi REZUMATUL!
Comentarii

Real Madrid a avut parte de un meci greu cu Dortmund, cu toate că în minutul 12 al meciului, campionii europei aveau 2-0, după golurile marcate de Mayoral şi Cristiano Ronaldo. Nemţii au redus din diferenţă prin Aubameyang înainte de pauză. Acelaşi atacant gabonez a restabilit egalitatea, în minutul 49. Victoria Realului a fost adusă de Lucas Vasquez în minutul 81.

Ştirea iniţială:

La începutul grupelor, Real Madrid şi Borussia Dortmund păreau favorite la calificarea în optimi. Însă, de-a lungul timpului, după primele cinci etape, lucrurile sunt clare în grupa H în ceea ce priveşte echipele care continuă în Liga Campionilor. Tottenham va termina grupa pe primul loc, iar Real va merge în optimi de pe poziţia a doua. Singurul semn de întrebare rămâne în dreptul echipei calificate în 16-imile Europa League. Cu câte două puncte fiecare, Borussia Dortmund şi APOEL se luptă pentru locul al treilea

Vezi aici LIVE VIDEO Real - Dortmund

Înaintea meciului direct, Real Madrid nu traversează cea mai bună perioadă. Echipa pregătită de Zinedine Zidane vine după două remize. Una în Cupa Spaniei, 2-2, pe propriul teren, cu Fuenlabrada, cealaltă în campionat, 0-0, în deplasarea de la Athletic Bilbao. Însă, spre norocul campioanei Europei, viitoarea adversară merge chiar şi mai rău.

Borussia are şapte meciuri fără victorie în toate competiţiile, trei egaluri şi patru înfrângeri. Dacă în cupele europene mai poate spera la o calificare în Europa League, în Bundesliga, Dortmund a picat până pe locul al şaselea şi s-a depărtat la 10 puncte de liderul Bayern Munchen.

Zidane nu se va putea baza nici pentru această partidă pe Gareth Bale: "El se antrenează singur. Când va fi apt, va reveni alături de noi la şedinţele de pregătire" , a confirmat antrenorul Realului.

LIVE VIDEO Real - Dortmund, echipele probabile

Real Madrid: Navas - Achraf, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, T. Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo

Borussia Dortmund: Bürki - Sokratis, Subotic, Schmelzer - Bartra, Weigl, Sahin, Guerreiro - Yarmolenko, Aubameyang, C. Pulisic

Aşadar, nu rataţi meciul Real Madrid - Borussia Dortmund, miercuri, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE pe pagina de Facebook Telekom Sport Romania.

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions leaguecristiano ronaldoborussia dortmundgareth bale 

viewscnt
Articole similare