Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Astra 0-0. Trebuie acordată victoria giurgiuvenilor la masa verde? Verdictul expertului Telekom Sport Cristi Balaj

VIDEO | Sepsi - Astra 0-0. Trebuie acordată victoria giurgiuvenilor la masa verde? Verdictul expertului Telekom Sport Cristi Balajgalerie foto

Superliga

Comentarii

Sepsi şi Astra au remizat alb la Braşov într-o partidă încheiată mult mai târziu decât era prevăzut. Nocturna stadionului a creat din nou mari probleme, la fel cum s-a întâmplat şi înaintea meciului disputat de nou-promovată cu FCSB.

Mai întâi, arbitrul George Rădulescu a fost nevoit să întrerupă jocul timp de 13 minute la mijlocul primei reprize. Apoi, nocturna a picat complet pe durata pauzei, repriza a doua începând cu întârziere. Regulamentul specifică faptul că echipa gazdă trebuie să piardă meciul cu 0-3 la masa verde dacă au loc două astfel de întreruperi de-a lungul unei partide. Giurgiuvenii au făcut contestaţie la finalul meciului, invocând regulamentul.

"Se referă şi la pauză ceea ce scrie în regulament. Pauza face parte din joc şi este de maximum 15 minute între cele două reprize. Arbitrii trebuie să iasă din vestiar după 15 minute de pauză. E păcat pentru cei de la Sepsi pentru că ei sunt chiriaşi acolo. Arbitrul va face un raport, trebuie să spună acolo de ce a întârziat. Vorbim de prea mult timp aici" - a spus expertul Telekom Sport Cristi Balaj. 

Cât despre joc, ocaziile de poartă au apărut rar. Nikolic, fostul jucător de la FCSB, s-a remarcat mai degrabă prin faulturi dure asupra adversarilor decât prin execuţii tehnice. 

După 14 etape, Sepsi are 11 puncte şi tremură în privinţa luptei pentru retrogradare. În schimb, Astra a intrat într-o criză de rezultate: este cel de-al patrulea meci fără victorie pentru trupa lui Iordănescu, timp în care a pierdut o dată şi a remizat de trei ori.

Giurgiuvenii ocupă locul 4 în clasament, cu 24 de puncte

ECHIPELE DE START

  • Sepsi (4-4-2): Miron - Ursu, Oros, Damian, Grecu - I. Fulop, Ghinga, Petrovikj, P. Petre  - Nikolic, Hadnagy
    Rezerve: Fejer, Mitra, Dumbrava, Astafei, Papsys, C. Herea, Dima
  • Astra (4-2-3-1): Iliev - Belu-Iordache, Bejan, Polczak, A. Stan - Mrzljak, Seto - Ioniţă II, Moise, Balaure - Le Tallec
    Rezerve: Lazar, Vinicius, Radunovic, V. Gheorghe, Erico, Abang, Nyuiadzi

Min 90+4 - Final de meci.

Min. 54 - Stefan Nikolic, iertat de eliminare după două intrari extrem de dure

Min. 46 - Repriza a doua începe în cele din urmă

PAUZĂ Nocturna a picat total, iar repriza a doua va fi reluată cu întârziere

Min 45+1 - Finalul primei reprize

Repunerea în funcţiune a instalaţiei de nocturnă a fost finalizată după 13 minute. Arbitrul George Rădulescu reia partida din minutul în care a oprit-o

Min. 25 - Nocturna a picat la arena din Braşov, iar arbitrul a întrerupt partida. La fel s-a întâmplat şi înaintea partidei cu FCSB, însă problemele au fost remediate repede atunci.

Min. 16 - Ocazie mare pentru Patrick Petre

Min. 1 - A început partida!


Dacă învinge astăzi, Astra se apropie la 3 puncte de adversara directă din campionat, CS U Craiova, care s-a impus aseară în faţa Iaşiului şi a egalat-o pe FCSB la puncte, 29.

De partea cealaltă, Sepsi Sf. Gheorghe caută primul rezultat pozitiv, după egalul obţinut pe terenul Timişoarei, în etapa a 10-a, scor 0-0.

Afla mai multe despre: sepsi sf. gheorghe - astra livesepsi sf. gheorgheastra,  

viewscnt
Articole similare