Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool ”cheamă în service” tricourile pe care fanii le-au luat cu numele lui Coutinho. Anunţul surprinzător al ”cormoranilor”

Liverpool ”cheamă în service” tricourile pe care fanii le-au luat cu numele lui Coutinho. Anunţul surprinzător al ”cormoranilor”

Liverpool

Comentarii

Liverpool a decis să le ofere un voucher de 50 de lire sterline suporterilor care şi-au achiziţionat tricouri cu numele lui Coutinho, pentru sezonul 2017-2018. Decizia clubului vine după ce mijlocaşul brazilian a fost cedat la FC Barcelona pentru 160 de milioane de euro.

Şefii lui Liverpool vor să le mai îndulcească fanilor amarul, după ce Coutinho a insistat să fie lăsat să plece la FC Barcelona. Astfel, pe site-ul oficial al ”cormoranilor” a apărut un anunţ prin care suporterii care şi-au luat tricouri cu numele lui Coutinho sunt înştiinţaţi că pot primi un voucher de 50 de lire sterline.

Este vorba despre fanii care şi-au cumpărat tricoul pentru sezonul 2017-2018 şi ediţiile vechi nu intră în discuţie. Suporterii trebuie să se prezinte cu tricoul pe care l-au achiziţionat la orice magazin oficial. Cei care le-au cumpărat online, vor primi voucherul pe email. De asemenea, fanii pot păstra tricoul cu Philippe Coutinho, chiar dacă primesc voucherul, însă condiţia este că trebuie să prezinte bonul fiscal sau dovada că l-au cumpărat.

Liverpool anunţă că voucherele nu sunt transmisibile, nu pot fi convertite în bani şi nici nu pot fi folosite pentru produse care sunt deja la reducere. Voucherul este valabil pentru perioada ianuarie 2018 - 31 mai 2018.

Afla mai multe despre: liverpoolcoutinhofc barcelona 

viewscnt
Articole similare