Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru FCSB! ”Şanse mari” să îşi piardă o vedetă în iarnă: ”Se face loc pentru Omrani”

Lovitură grea pentru FCSB! ”Şanse mari” să îşi piardă o vedetă în iarnă: ”Se face loc pentru Omrani”galerie foto

FCSB

Comentarii

Odată cu venirea lui Billel Omrani (29 de ani) la club, linia ofensivă a FCSB-ului, care era deja aglomerată, a devenit şi mai şi. Din această cauză, la iarnă, vicecampioana ar plănui să renunţe la una dintre vedetele din atactul său.

După ani întregi în care l-a admirat de la distanţă, Gigi Becali a reuşit să îşi transfere ”febleţea” la FCSB, o oportunitate pe care nu a putut să o rateze, chiar dacă nu pare cea mai inteligentă mutare.

Billel Omrani a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, după ce a cerut undeva la 40.000 - 45.000 de euro pentru a îşi prelungi contractul cu campioană.

Şi FCSB se interesase de internaţionalul algerian în urmă cu câteva luni, dar a primit acelaşi răspuns, astfel că a renunţat la încercările de a îl transfera pe acesta.

Însă, după ce a trecut vara, iar Omrani tot nu şi-a găsit echipă, Gigi Becali a reuşit să îl aducă la Bucureşti pentru un salariu de două ori mai mic decât cel dorit iniţial.

Chiar dacă a reuşit să îl aducă pentru mult mai puţini bani decât era aşteptat, venirea sa va avea anumite umrări, iar mai mulţi jucători vor avea de suferit.

Andrei Dumiter ar urma să fie dat afară de la club, în timp ce Ianis Stoica deja nu mai prindea echipa, iar acum va avea şanse şi mai mici de a o face.

Lovitură grea pentru FCSB

Iar aceasta este situaţia doar pe postul de vârf. Pentru a putea să îl folosească şi în flanc, FCSB ar lua în calcul să vândă o vedetă pentru a îi face loc algerianului.

Jurnalistul Paul Andone a dezvăluit că ar avea informaţii cum că Andrei Cordea sau Florinel Coman ar avea ”şanse mari” de a fi vânduţi în iarnă.

"În 4-3-3, Omrani joacă pe aceeaşi poziţie cu Florinel Coman şi Tavi Popescu, dacă va mai fi folosit în partea stângă a atacului.

Din informaţiile mele, în iarnă, unul dintre Cordea sau Coman are şanse mari să fie vândut, iar atunci s-ar mai face loc", a spus Paul Andone, la Pro Arena.

Ambii jucători traversează o perioadă foarte bună, în special Andrei Cordea, iar Gigi Becali ar fi dornic să profite şi să îi vândă pe aceştia în cel mai potrivit moment.

Suma de transfer dorită de Gigi Becali pentru oricare dintre jucători ar fi în jur de 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare