Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! Informaţia de ultimă oră care-l poate întoarce pe Mutu la Rapid. E detaliul omis de toţi: "100% aşa e. Nu se duce" | EXCLUSIV

Lovitură! Informaţia de ultimă oră care-l poate întoarce pe Mutu la Rapid. E detaliul omis de toţi: "100% aşa e. Nu se duce" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică, au oferit informaţii preţioase despre posibila plecare a lui Adrian Mutu, de la Rapid Bucureşti, la Neftchi Baku. Ei consideră că "Briliantul" are o sumă prea mică pe masă din partea azerilor, din care va trebui să-şi plătească şi stafful, pentru a accepta oferta.

Basarab Panduru a văzut detaliul care l-a convins că Adi Mutu rămâne la Rapid

Rapid caută o variantă de înlocuitor pentru Adi Mutu, în cazul în care antrenorul se va despărţi de echipă. Adi Mutu are o ofertă pe masă din Azerbaidjan, de la Neftchi Baku, care i-a oferit 650.000 de euro anual. Dacă va accepta, el va fi următorul antrenor după Laurenţiu Reghecampf. 

Tocmai apropierea de Laurenţiu Reghecampf a lui Basarab Panduru, care a rămas în relaţii bune cu antrenorul după ce au colaborat la Universitatea Craiova, l-a făcut pe expertul Orange Sport să anunţe că suma totală înaintată de Neftchi Baku nu îi va reveni lui Adi Mutu!

În fotbalul azer, stafful este plătit cu o sumă prestabilită, apoi componenţii acestuia împart banii, la fel cum se întâmplă în fotbalul arab. 

"(n.r. - Ar trebui Rapid să-i facă o contraofertă?) Nu! Nu faceţi greşeala asta. 650.000 de euro nu ia el. 650.000 împarte cu tot stafful, îţi spun 100%. Depinde câţi oameni ai în staff şi nu-ţi rămân foarte...

Depinde de câţi oameni ai. Ai patru, cinci? Ai antrenor cu portarii, doi secunzi, preparator fizic, analist", a spus Basarab Panduru, care a fost completat de Nicolae Dică, cel care a transmis că suma totală e mică pentru un staff întreg

"După cum zice Pandi sunt bani foarte puţini, cred eu. 650.000 de euro sunt puţini", a adăugat fostul antrenor de la FCSB. "Aşa e (n.r. - suma totală se împarte celor din staff)!", a tranşat Panduru. 

"Unui antrenor secund îi dai pe an 60.000, cel puţin. Ai doi, le dai 120.000. Unui preparator fizic, căruia îi dai mai mult decât unui secund. Îi dai 100.000 pe an. Ai 220.000 acum. După ai analistul video, căruia îi dai 50.000, ai antrenorii cu portarii."

După calculele celor doi, Panduru a oferit salariul care efectiv îi va reveni lui Mutu: "Eu cred că 300.000 îţi rămân ţie, dar cu 650.000 niciodată", în timp ce Dică a mai tăiat din încasările finale: "Cu 250.000 de euro rămâne (n.r. - Adi Mutu)", iar noua sumă a fost aprobată şi de Panduru. 

  • La Rapid, Adrian Mutu câştigă peste 100.000 de euro anual, iar din stafful său fac parte: secunzii Bogdan Pătraşcu, Alin Chiţa, analistul video Ciprian Niţă, preparatorul fizic Roberto Berruero şi antrenorul cu portarii Mihai Nădăban.

Basarab Panduru e sigur: "Mutu nu se duce la Neftchi Baku"

De asemenea, Basarab Panduru, care a menţinut comunicarea cu Laurenţiu Reghecampf, abia plecat de la Neftchi Baku, a transmis că Adi Mutu sigur nu va pleca de la Rapid în acest moment. 

"Ştiu şi campionatul ăla, că m-am uitat la meciuri când era Reghecampf, când era acum (n.r. - la Neftchi Baku). Ştiu campionatul. Te duci acolo şi nu câştigi campionatul niciodată. E Qarabag, care câştigă mereu, pentru că sunt mai buni, pentru că fac lucruri pe care nu le face nimeni. 

Acolo nu ai voie pe la 11 noaptea să fii în oraş, să stai la restaurant că aşa vrei. Nu! Acolo te sună antrenorul, am plătit masa şi hai acasă că e 11 noaptea. 

Mutu nu se duce la Neftchi Baku, după părerea mea. Nu are cum să se ducă! Ce să facă? Să termine pe locul doi, trei? Asta a făcut-o şi Reghecampf, a mai jucat şi finala cupei. Aici sunt şanse 50-50% să ai o problemă mare.

El nu are ce să caute la Neftchi Baku, iar el ştie treaba asta", a mai spus expertul Orange Sport despre posibila plecare a lui Adrian Mutu la Neftchi Baku.  

Afla mai multe despre: rapid bucurestineftchi bakusalariu adrian mutuadi mutu plecare rapidbasarab pandurunicolae dica 

viewscnt
Articole similare