Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Academia Rapid. Primăria Sectorului 1 ar fi tăiat orice finanţare către gruparea din Giuleşti!

Lovitură pentru Academia Rapid. Primăria Sectorului 1 ar fi tăiat orice finanţare către gruparea din Giuleşti!

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid este foarte aproape de dezastru! În momentul în care rapidiştii sperau cel mai mult că palmaresul va fi recuperat, Primăria Sectorului 1 le dă o lovitură dură giuleştenilor!


UPDATE | Ovidiu Burcă, preşedintele Academiei Rapid, a vorbit la Telekom Sport despre informaţia conform căreia clubul unde lucrează ar urma să se desfiinţeze, după ce Primăria Sectorului 1 a decis ieri să anuleze investiţiile în sport.

"Am văzut ieri această ştire. Nu e nici pe departe aşa. Primăria Sectorului 1 până la acest moment nu a finanţat acest proiect. Este partenerul nostru de imagine. Nu ştiu ce s-a dezbătut în şedinţa de ieri. Proiectul nostru merge înainte, suporterii noştri nu trebuie să-şi facă griji. Noi avem sponsori deja.



Ştirea a fost prezentată precum ceva tragic. Repet, nu am primit niciun fel de finanţare din partea autorităţilor locale. Cum ne vom descurca până acum, aşa ne vom descurca şi înainte.

Cu licitaţia, de fiecare dată când trece un termen se scade 10 la sută din sumă. Noi suntem interesaţi, dar ne vom prezenta când se va ajunge la un preţ corect" - a spus Ovidiu Burcă, preşedintele Academiei Rapid.
 

 


Primaria Sectorului 1 este principala sursă de finanţare, iar şefii echipei din Giuleşti îşi puseseră mari speranţe speranţe. Aceeaşi insitutie care anunţa că Rapid va fi în Liga 1 în anul 2021, a hotarât anularea tuturor investiţiilor!

Academia Rapid ar fi trebuit să primească 320.000 de euro din partea Primăriei, însă Clotilde Armand, consilier local, a dezvăluit pe Facebook că Rapid nu va mai primi niciun ban de la bugetul de stat. 

”Noutăţi din Primăria Sector 1. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1, PSD a anulat toate investiţiile din sector: străzi, canalizare, alimentare cu apa (tot bugetul), DGASPC (11 milioane), şcoli şi spitale (12.5 milioane) sport, şi bineînţeles, rambursările împrumuturilor (8.4 milioane).

Cu alte cuvinte, se anulează aproape tot bugetul de investiţii votat la începutul anului. În schimb, domnul primar ne cere să fim de acord cu o investiţie de ultimă oră: 100 de milioane la CET Griviţa. Fără urmă de proiect. Pe bază doar de promisiuni, primarul Tudorache a obţinut un nou cec în alb din partea consilierilor PSD & Co. Tot ce era prevăzut pentru cetăţeni se anulează prin aprobarea acestui proiect fantomă”, a scris consilierul pe Facebook.

Afla mai multe despre: rapidsocantprimariefinantare,  

viewscnt
Articole similare