Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dinamo! S-a speriat Niculescu de situaţia din "Groapă"? Anunţul făcut de tehnician după oferta primită

Lovitură pentru Dinamo! S-a speriat Niculescu de situaţia din "Groapă"? Anunţul făcut de tehnician după oferta primită

Superliga

Comentarii

Dinamo se pregăteşte să-l debarce pe Vasile Miriuţă după o serie slabă de rezultate a tehnicianului de 49 de ani, iar prima ţintă a roş-albilor pentru banca tehnică a fost Claudiu Niculescu.

Fostul atacant al "câinilor" a fost ofertat de Dinamo marţi seară, însă în acaestă dimineaţă a anunţat că a refuzat propunerea.

"Toată lumea a vorbit despre asta, nu pot să neg oferta. Am fost sunat de conducerea clubului, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine, dar am refuzat. Am un respect deosebit pentru oamenii de-aici. Mi-au oferit şansa de a reveni în Liga 1 în primăvară. Am făcut lucruri frumoase împreună şi am considerat că nu pot lăsa echipa la jumătate de drum. Este decizia corectă pe care aş fi putut să o iau", a spus Claudiu Niculescu în această dimineaţă.


Visa să antreneze Dinamo, dar s-a speriat de ultimele decizii ale lui Negoiţă
Decizia lui Niculescu este surprinzătoare, în condiţiile în care acesta declarase înainte de numirea lui Miriuţă că îşi doreşte să ajungă pe banca echipei unde a cucerit şapte trofee ca jucător. Tehnicianul Voluntariului s-a aflat şi în acel moment pe lista "câinilor", dar atunci Ionuţ Negoiţă a preferat să meargă pe mâna lui Miriuţă.

Acum, Niculescu a fost descurajat şi de situaţia incertă de la clubul roş-alb, în condiţiile în care Ionuţ Negoiţă a scos clubul la vânzare şi pare decis să cedeze cei mai buni jucători în perioada de transferuri din iarnă.

Afla mai multe despre: negoitadinamoniculescumiriuta 

viewscnt
Articole similare