Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru PSG, după transferurile de 400 de milioane de euro. Francezii, forţaţi să vândă masiv

Lovitură pentru PSG, după transferurile de 400 de milioane de euro. Francezii, forţaţi să vândă masiv
Comentarii

Cotidianul spaniol El Pais prezintă situaţia în care se află PSG după ce a perfectat cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. Neymar a ajuns la Paris pentru 222 de milioane de euro, în timp ce Mbappe a lăsat-o pe AS Monaco într-o afacere care o va costa pe PSG aproximativ 180 de milioane de euro, bani ce vor fi plătiţi în vara viitoare.

Concret, UEFA a demarat o anchetă în urma căreia există posibilitatea ca PSG să primească o interdicţie de a mai juca în cupele europene, în cazul în care nu se va plia pe regulile fair-play-ului financiar. Din acest motiv, PSG este obligată să vândă masiv în următoarele perioade de transferuri, astfel încât să acopere cheltuiala de peste 400 de milioane de euro făcută pentru aducerea celor doi atacanţi. 

El Pais notează că jucători exponenţiali ai echipei, printre care se numără Di Maria, Pastore, Matuidi (plecat deja la Juventus), Lucas Moura, Draxler, Ben Arfa, Aurier (ajuns între timp la Tottenham) şi Thiago Silva, au fost chemat la discuţii de conducerea clubului, după cumpărarea lui Neymar, şi li s-a transmis că vor deveni transferabili.

Informaţia nu le-a picat bine juctătorilor cu greutate din lotul lui PSG, motiv pentru care, scriu spaniolii, Neymar n-a avut parte de cea mai bună primire în capitala Franţei.

Afla mai multe despre: psgliga campionilorneymar 

viewscnt
Articole similare