Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură primită de Universitatea Craiova! Un om de bază s-a accidentat şi ratează sezonul

Lovitură primită de Universitatea Craiova! Un om de bază s-a accidentat şi ratează sezonul
Comentarii

Universitatea Craiova se află în lupta pentru titlu, dar a primit o lovitură puternică chiar înaintea meciurilor decisive din play-off-ul Ligii 1.

Paul Papp, unul dintre titularii obişnuiţi, s-a accidentat la ultimul antrenament, iar verdictul medicilor a fost sumbru pentru fundaşul oltenilor: ruptură de menisc. Jucătorul Craiovei nu va mai evolua până în toamnă, iar antrenorul grec nu a fost deloc încântat de această pierdere, potrivit Fanatik.

Papp a fost intregalist în 9 dintre ultimele 10 partide pentru echipa din Bănie. Craiova are mai mulţi jucători accidentaţi pe care nu îi va putea utiliza: Elvir Koljic, Vladimir Screciu, Mihai Bălaşa, Reagy Ofosu, Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram.

Universitatea Craiova va juca în deplasare, împotriva lui FC Botoşani, joi, de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 1. Oltenii sunt obligaţi să câştige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Lider in clasament este FCSB, cu 36 de puncte. CFR ocupă poziţia secundă, cu 35, iar Craiova este pe locul 3, cu 30 de puncte. 

  

Afla mai multe despre: paul papp 

viewscnt
Articole similare