Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! Reghecampf anunţă că U Craiova a semnat cu o vedetă din Liga 1. Era în ultimele şase luni de contract: "Sunt fericit"

Lovitură! Reghecampf anunţă că U Craiova a semnat cu o vedetă din Liga 1. Era în ultimele şase luni de contract: "Sunt fericit"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a oferit prima reacţie după victoria cu CS Mioveni, scor 3-0.

Laurenţiu Reghecampf anunţă că Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova. Prima reacţie după victoria cu CS Mioveni

Încrederea pe care Mihai Rotaru i-a acordat-o lui Laurenţiu Reghecampf dă rezultate. Universitatea Craiova a înregistrat a cincea victorie consecutivă, iar ultima a fost obţinută pe terenul lui CS Mioveni, scor 3-0. 

Fericit de victorie, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Dan Nistor, aflat în ultimele şase luni de contract, şi-a reînnoit înţelegerea şi a comentat războiul din Ucraina. 

"Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, jocul făcut, pe un teren greu, cu o atmosferă nu chiar fericită pentru noi, dar mă bucur că au făcut un joc bun, să joace repede, dintr-o atingere. Am marcat trei goluri, sunt fericit pentru trei puncte. 

Nu l-am transformat pe Markovic, se antrenează, e serios, are calităţi foarte bune, dar mai are de muncă. După ce terminăm play-off-ul, trebuie să discutăm. Să câştigăm cu echipele din faţă, dar concentrarea e maximă, jucătorii ştiu ce vorbesc cu ei şi vrem ca în play-off să facem o figură frumoasă.

Nistor trebuie să se antreneze şi când joacă să o facă aşa cum ştiu eu că poate. Sunt fericit că şi-a reînnoit contractul cu Universitatea Craiova, sunt sigur că revine şi vorbesc cu el aproape zilnic", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

Jucătorii olteni au jucat cu numele celor mai importante oraşe ucrainene imprimate pe spatele tricourilor lor. Toate tricourile oficiale de joc vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitaţie pe pagina oficială de Facebook a galeriei. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina.

"E o situaţie foarte dificilă în Ucraina, noi suntem fericiţi că suntem la televizor şi urmărim nişte evenimente pe care nu ni le închipuia. Sincer, e o situaţie nemainîtnâlnită de mine până acum", a mai spus antrenorul. 

Universitatea Craiova a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), pe CS Mioveni, în etapa a XXIX-a a Ligii 1.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. FC U Craiova – 33, 12. Chindia - 32,  13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 14.

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfdan nistorcs moveni universitatea craiova 0-3 

viewscnt
Articole similare