Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură teribilă primită de Arsenal! Mesut Ozil şi-a anunţat plecarea: ”Merg la United în iarnă”

Lovitură teribilă primită de Arsenal! Mesut Ozil şi-a anunţat plecarea: ”Merg la United în iarnă”

Premier League

Comentarii

Fanii lui Arsenal au primit o veste proastă: Mesut Ozil şi-a anunţat deja colegii că va pleca de la echipă în această iarnă. Lovitura adevărată vine însă în momentul în care neamţul a anunţat şi numele rivalei la care se transferă

Mesut Ozil va intra, în ianuarie 2018, în ultimele şase luni de contract la Arsenal şi a refuzat prelungirea contractului cu ”tunarii”. În plus, fotbalistul şi-a anunţat deja colegii că va pleca încă din această iarnă, oferindu-le astfel şansa şefilor de pe Emirates să obţină şi o sumă de bani în schimbul său.

Neamţul a intrat în conflict de mai multă vreme cu Arsene Wenger şi nu a dorit să mai continue pe Emirates în momentul în care a aflatcă antrenorul şi-a prelungit contractul. A decis astfel să accepte oferta venită din partea lui Jose Mourinho, fostul său antrenor de la Real Madrid, şi va evolua la Manchester United.

În plus, Ozil este foarte dezamăgit de campania slabă de achiziţii a lui Arsenal, formaţie care a ratat prezenţa în Liga Campionilor în acest sezon, dar care nu s-a întărit suficient nici în această vară.

”Plec la United”, a fost mesajul lui Ozil pentru colegii de la Arsenal.

Afla mai multe despre: ozilwengermourinhoarsenalunitedtransfer 

viewscnt
Articole similare