Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luca Toni îi ia apărarea lui Higuain, după ce a fost pus la zid pentru prestaţia slabă de pe Camp Nou! "Nu este Messi"

Luca Toni îi ia apărarea lui Higuain, după ce a fost pus la zid pentru prestaţia slabă de pe Camp Nou! "Nu este Messi"
Comentarii

Gonzalo Higuain a fost dur criticat pentru prestaţia slabă din partida cu Barcelona de pe Camp Nou. Juventus a pierdut la scor de neprezentare în faţa trupei lui Lionel Messi, care a şi punctat de două ori. Luca Toni, fostul jucător al bianconerilor i-a luat apărarea. L-a analizat şi pe Mauro Icardi.

Fostul jucător al lui Juventus, Luca Toni, a făcut radiografia partidei pierdute de bianconeri pe Camp Nou şi a explicat de ce nu trebuie criticat Gonzalo Higuain de la care s-a aşteptat minunea.

"Cu Barcelona, da, nu a jucat bine, este adevărat, dar este o situaţie în care se află toată echipa. Higuain nu este singur, este un jucător care are nevoie de coechipieri pentru a fi decisiv. Nu este un Messi care prinde mingea şi marchează în nouă situaţii din zece. Mauro Icardi are golul în sânge. Numărul golurilor vorbeşte pentru el. Va fi o luptă dură între el şi Higuain, dar împreună pot face multe. Cât despre Juventus, nu îmi fac probleme. Deocamdată este în faţa tuturor", a declarat Luca Toni pentru presa din Italia.

 

Afla mai multe despre: juventushiguainluca toniicardibarcelonamessi 

viewscnt
Articole similare