Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean, verdict în privinţa luptei la titlu: „Are un management deosebit, e în ADN-un lor!”

Lucian Sânmărtean, verdict în privinţa luptei la titlu: „Are un management deosebit, e în ADN-un lor!”

Superliga

Comentarii

Lucian Sânmărtean şi-a exprimat opinia în ceea ce priveşte lupta la titlu din acest sezon.

Lucian Sânmărtean, verdict în privinţa luptei la titlu: „Are un management deosebit, e în ADN-un lor!”

Fostul mijlocaş consideră că FCSB şi CFR Cluj se vor lupta pentru câştigarea campionatului, însă crede totuşi că ardelenii sunt favoriţi prin managementul superior pe care îl au faţă de rivalii bucureşteni.

„Încă e destul de devreme. FCSB, chiar dacă a început foarte bine, are probleme cu inconstanţa. Dacă se întâmplă să nu aibă un rezultat pozitiv, lucrurile se pot schimba repede.

La CFR schimbarea e şi normală, având jucători de experienţă, care se duc cu anii. Deja au şase sau şapte ani, lucrurile nu sunt chiar aşa uşor de gestionat. Trebuie aduşi tineri de valoare.

La CFR e carte câştigătoare tot timpul pentru că e un management deosebit, ştiu să-şi aducă jucătorii potriviţi. Pun presiune, chiar dacă vin de pe locul doi sau trei, reuşesc mereu prin ADN-ul lor să pună presiune pe echipele din faţă”, a spus Lucian Sânmărtean, potrivit sport.ro.

BREAKING | CFR Cluj vinde tot: urmează Ermal Krasniqi! Ardelenii, gata de o nouă lovitură financiară

CFR Cluj are parte de o campanie de transferuri foarte profitabilă, însă ardelenii nu s-au oprit cu vânzările.

Şefii formaţiei din Gruia au declarat de nenumărate ori că toţi jucătorii sunt de vânzare, pentru o sumă corectă, iar următorul care ar urma să plece este mijlocaşul kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani).

În această vară, CFR Cluj a obţinut 7.000.000 de euro doar din vânzarea de jucători, chiar dacă au schimbat liniile precum la hochei, după cum urmează: 

Presa din Franţa anunţă că Ermal Krasniqi a rămas pe lista de cumpărături a francezilor de la Girondins Bordeaux - Ligue 2, şi ar putea lua drumul Franţei până la închiderea ferestrei de transferuri.

O ofertă situată între 2.000.000 şi 3.000.000 de euro ar satisface pretenţiile clujenilor şi ar ajuta, puţin, la echilibrarea balanţei financiare.

 

Afla mai multe despre: lucian sanmarteancfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare