Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Miriuţă încă nu i-a trecut supărarea după tentativa de demitere de acum două săptămâni. Soarta sa poate fi decisă după ultimul meci al anului

Lui Miriuţă încă nu i-a trecut supărarea după tentativa de demitere de acum două săptămâni. Soarta sa poate fi decisă după ultimul meci al anului

Superliga

Comentarii

Miriuţă a rămas la Dinamo doar pentru că Niculescu de la Voluntari a refuzat oferta lui Negoiţă. Chiar dacă nu are un palmares pozitiv, antrenorul e împăcat cu performanţa sa.

”Dacă conducerea va dori să rămân, rămân, dacă conducerea nu va dori să mă ţină în continuare la Dinamo voi pleca, eu nu voi sta cu forţa niciodată.

Nu voi pleca cu capul sus daca conducerea nu ma va mai tinept ca tot ce a depins de mine am facut. Mă duc împăcat, dar îmi doresc enorm de mult să continui la Dinamo, am venit cu sufletul aici, e clubul la care ţin foarte mult”, a declarat Vasile Miruţă la Telekom Sport.

Dinamo încheie anul de Liga I la Timişoara, pe 18 decembrie. Iar pe 19 se va decide soarta lui Miriuţă.

”Voi fi la Budapestea atunci şi voi fi cu familia şi astept decizia, dar nu o să-mi închid telefoanele că nu e frumos, le voi lăsa deschise”, a încheiat Miriuţă.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1vasile miriuta,  

viewscnt
Articole similare