Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique, prima reacţie după ce s-a zvonit că Mbappe l-ar fi insultat: "Curios, totul a pornit de la o minciună"

Luis Enrique, prima reacţie după ce s-a zvonit că Mbappe l-ar fi insultat: "Curios, totul a pornit de la o minciună"

Kylian Mbappe

Comentarii

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, spaniolul Luis Enrique, susţine că este "o minciună" faptul că atacantul Kylian Mbappe l-ar fi insultat, duminică, în momentul în care a fost înlocuit în meciul cu Olympique Marseille (2-0), disputat pe Stade Velodrome.

"Curios este că totul a pornit de la o minciună. S-a inventat o insultă şi au apărut tot felul de speculaţii", a spus antrenorul la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Rennes din semifinalele Cupei Franţei.

Fostul selecţioner spaniol se referea astfel la presupusele insulte pe care Mbappe le-ar fi rostit la adresa sa în momentul înlocuirii, în min. 65, cu portughezul Goncalo Ramos.

Vedeta PSG-ului şi a naţionalei Franţei a părăsit terenul de joc făcând un gest şi rostind nişte cuvinte pe care unii le-au interpretat pe reţelele de socializare ca fiind insulte.

"După meciuri este o perioadă mai complicată, mă simt obosit. Dar sunt mulţumit de jucătorii mei, inclusiv de Kylian. El are un comportament senzaţional", a spus Luis Enrique.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare