Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lumea sportului regretă dispariţia Regelui Mihai. Mesajele transmise de FRF, Ciprian Marica sau Gabi Szabo

Lumea sportului regretă dispariţia Regelui Mihai. Mesajele transmise de FRF, Ciprian Marica sau Gabi Szabo

Special

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă regretul pentru dispariţia regelui Mihai I al României şi a transmis condoleanţe familiei regale şi tuturor celor apropiaţi.

 "Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia regelui Mihai I al României! Condoleanţe familiei regale şi tuturor celor apropiaţi. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", notează frf.ro.

FRF reaminteşte că prima partidă din istoria echipei naţionale de fotbal a României s-a disputat pe 8 iunie 1922, la Belgrad, împotriva echipei naţionale a Iugoslaviei. Meciul a fost organizat cu ocazia "Marii serbări sportive de la Belgrad", organizată pentru a celebra nunta Principesei Mărioara cu Alexandru I al Iugoslaviei.

Şi fostul jucător Ciprian Marica i-a adus un omagiu Regelui: "Mulţumim pentru tot ce ati făcut pentru România, Majestate! Dumnezeu să vă aibă în pază!".



"Rugbyul românesc este alături de Familia Regală a României care trece prin momente dificile: Regele Mihai I s-a stins din viaţă astăzi", a notat Federaţia Română de Rugby.

"Rugbyul a beneficiat de Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale, un statut care va continua să ne onoreze pe viitor, care va adăuga valoare şi prestanţă tuturor iniţiativelor noastre" a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României!", a scris CS Dinamo.

"R.I.P. Rămas bun Majestate!", a fost mesajul Gabrielei Szabo.

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, la vârsta de 96 de ani.
 

Afla mai multe despre: regele mihaimesaje mihai,  

viewscnt
Articole similare