Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„M-a distrus! Erau curse de şobolani noaptea!” Cum a trăit MM Stoica cele nouă luni de armată: „Am făcut mult arest!” | EXCLUSIV

„M-a distrus! Erau curse de şobolani noaptea!” Cum a trăit MM Stoica cele nouă luni de armată: „Am făcut mult arest!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica a fost invitatul lui Dan Udrea la EuroCast, un proiect Orange Sport, şi a abordat mai multe subbiecte.

MM Stoica a rememorat perioada din armată: „Pe mine m-a distrus!”

Printre temele de discuţie abordate, conducătorul de la FCSB a vorbit şi despre perioada din armată, una de tristă amintire. MM Stoica a povestit care erau condiţiile de la Râmnicu Sărat, acolo unde a petrecut nouă luni de zile pe care nu le va uita niciodată.

Pe lângă atitudinea superiorilor şi regulile armatei, oficialul FCSB a rememorat cum a fost nevoit să doarmă pe jos şi cum se spăla cu apă rece, deşi exista posibilitatea duşurilor cu apă caldă.

„Armata am făcut-o la Râmnicu Sărat. 9 luni de zile n-am fost bine deloc, am bătut toate recordurile. Am făcut mult arest pentru că nu ma integram. Aveam prieteni, dar făceam prostii şi nu puteam să respect nişte reguli stupide pe care ni le impuneau ei. Armata a fost mai mult decât inutilă, a fost ceva înfiorător. Erau curse de şobolani noaptea prin dormitor. Condiţiile erau înfiorătoare.

Am avut apă caldă în spălătorul nostru de 2 ori în 9 luni, iar asta din greşeală. Au băgat ei apă caldă pe ţeavă. Exista posibilitatea să te speli cu apă caldă, dar ei băgau doar rece. Deşteptarea era la 5:30. Eu eram pedepsit şi plutonul alerga, iar eu trebuia să alerg în jurul plutonului, ducând o ţintă din aia mare şi o lădiţă a comandantului. Bătea şi vântul foarte tare şi le-am aruncat într-o râpă. Am zis că mai bine stau la arest.

La arest era un pat de pal melaminat lipit de perete, prins cu un lacăt, care se deschidea şi acolo dormeai, dar ei îl lăsau puţin jos ca să aluneci, să nu poţi să dormi. Tot pe jos dormeam. Nu e nicio exagerare, aşa era la Râmnicu Sărat pe vremea aia. Nu avea niciun sens armata, pe mine m-a distrus!”, a spus MM Stoica la EuroCast.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbarestarmata 

viewscnt
Articole similare