Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am întors! Pentru mine Steaua e acasă!”. Adi Popa: ”Suporterii mă apreciază. Încercăm să aducem cât mai mulţi la stadion”

”M-am întors! Pentru mine Steaua e acasă!”. Adi Popa: ”Suporterii mă apreciază. Încercăm să aducem cât mai mulţi la stadion”

Steaua

Comentarii

Adi Popa (35 de ani) a reacţionat după primul meci de la revenirea la Steaua. Acesta a explicat de ce nu a semnat mai devreme cu echipă şi ce eveniment special va avea în viaţa sa personală.

CSA Steaua a câştigat meciul cu CS Tunari, scor 2-1, în etapa a 19-a din Liga 2. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Ceceri (19) şi Enceanu (90+6), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Ivanovski (60).

La finalul partidei, Adi Popa a vorbit despre întoarcerea la echipa din Ghencea. Acesta a semnat cu ”militarii” din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit în iarnă de Concordia Chiajna.

Adi Popa, despre revenirea la Steaua: ”Nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur”

Ajuns la 35 de ani, Popa a avut un discurs emoţionat la revenirea în tricoul Stelei şi a precizat de ce nu a semnat cu nimeni de la sfârşitul lunii ianuarie şi până la mijlocul lui martie.

”M-am întors. Când am plecat am plecat absolut bine, nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare minut de pe terenul de joc. Să ajut juniorii, să îi îndrum, având în vedere experienţa mea.

Dacă va fi nevoie să îmi pun toate cunoştinţele în slujba clubului, pentru promovare, atunci o voi face. Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiţă. Am aranjat cununia, botezul, naşterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Sunt copleşit de emoţii, mi se pare normal, e ceva uimitor! Am mai avut şi alte discuţii, nu s-a concretizat nimic. Nu am vrut să plec în orice condiţii afară.

M-am întors acasă, pentru mine Steaua e acasă! La meciul cu Rapid am stat în peluză, suporterii mă apreciază, le mulţumesc! O să le ascultăm cerinţele şi încercăm să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion”, a declarat Adi Popa, după meciul cu Tunari.

Adi Popa a mai jucat la CSA Steaua în perioada 22 septembrie 2021 - 13 iulie 2023, înainte de a se alătura Chiajna şi a reveni mai apoi în Ghencea.

Afla mai multe despre: csa steauaadi popaliga 2 

viewscnt
Articole similare