Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă urăşte pentru că am surprins-o plângând!" Dezvăluirea Şarapovei despre Serena Williams

"Mă urăşte pentru că am surprins-o plângând!" Dezvăluirea Şarapovei despre Serena Williams

Tenis

Comentarii

Maria Şarapova a povestit în volumul ei autobiografic "Unstoppable: My Life So Far" (trad. De neoprit: viaţa mea de până acum) un moment petrecut la începutul carierei, care, crede ea, stă la baza rivalităţii cu Serena Williams.

Rusoaica a învins-o pentru prima dată în carieră pe sportiva din SUA când avea doar 17 ani, în 2004, chiar în finala de la Wimbledon. În acelaşi an, Şarapova a mai obţinut o victorie în faţa Serenei, însă de atunci americanca a obţinut 18 victorii consecutive, iar scorul din meciurile directe de 19-2.

La ediţia din 2018 a Roland Garros, cele două vor fi din nou faţă în faţă, în faza optimilor!

Şarapova crede însă că ce s-a întâmplat după finala Wimbledon 2004 a făcut-o pe Serena Williams să dea întotdeauna totul pe teren în meciurile directe. Mai exact, rusoaica a surprins-o pe sportiva din SUA în zona vestiarelor în timp ce plângea după înfrângerea suferită în finală. Serena Williams câştigase ediţiile din 2002 şi 2002 ale turneului Londonez şi a ratat şansa de a-l obţine pentru a treia oară. Între timp, Serena a mai obţinut cinci titluri la Wimbledon (2009, 2010, 2012, 2015 şi 2016).



"Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puştoaica slabă care a învins-o contrar tuturor aşteptărilor, la Wimbledon, . Cred că m-a urât pentru că a crezut că i-am luat ceva ce îi aparţinea şi pentru că am văzut-o în momentul în care se afla cel mai jos. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu m-a iertat niciodată pentru asta [...]

Erau suspine guturale, genul care te lasă fără aer şi care te sperie. Nu se mai oprea. Am ieşit repede de acolo, dar ea ştia că am fost acol
o", scrie Şarapova în cartea sa.

Afla mai multe despre: sarapovasharapovaserena williamswimbledon 

viewscnt
Articole similare