Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rău de atât nu se poate. Nota incredibilă pe care a primit-o Alex Maxim după meciul cu Werder Bremen

Mai rău de atât nu se poate. Nota incredibilă pe care a primit-o Alex Maxim după meciul cu Werder Bremen

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim nu reuşeşte să se impună la Mainz. Mijlocaşul român a intrat în minutul 71 al meciului Bremen - Mainz, scor 2-2, dar n-a avut nicio realizare şi o publicaţie din Germania i-a dat nota 0.

Transferul de la VfB Stuttgart la Mainz a însemnat un nou început pentru Alexandru Maxim. Mijlocaşul de 27 de ani n-a avut parte de prea multă încredere la Stuttgart, deşi avea cifre bune, astfel că Mainz reprezenta o şansă să-şi etaleze calităţile. Însă, până acum, n-a reuşit să se adapteze.

Maxim a fost rezervă în deplasarea de la Bremen, dar a fost introdus în minutul 71. Însă n-a avut niciun fel de realizare în timpul pe care l-a avut la dispoziţie. Publicaţia buerstaedter-zeitung.de i-a dat nota 0, cea mai mică primită de jucătorii lui Mainz. Pe locul 2 în topul celor mai slabi jucători ai meciului au fost Pablo de Blasis şi Gerrit Holtmann, notaţi cu 2.

Alexandru Maxim a avut 14 apariţii în acest sezon din Bundesliga, însă a adunat doar 642 de minute. În acest timp, a marcat o dată şi a reuşit un assist.



Cât despre Mainz, echipa la care este legitimat Maxim a reuşit să scoată un punct în faţa lui Breme, deşi a fost condusă cu 2-0 până în minutul 70. Pentru Werder au înscris Bargfrede (2) şi Belfodil (17), în timp ce pentru Mainz au marcat Quaison (70) şi Frei (90+3).
 

Afla mai multe despre: mainzalexandru maximbundesligawerder bremen 

viewscnt
Articole similare