Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maluma cântă imnul Campionatului Mondial din Rusia, apoi vine la Bucureşti pentru un superconcert aşteptat de toată lumea!

Maluma cântă imnul Campionatului Mondial din Rusia, apoi vine la Bucureşti pentru un superconcert aşteptat de toată lumea!

Diverse

Comentarii

Mult asteptatul artist de origine columbiana, Maluma, vine in Bucuresti, pe 30 iunie 2018, in prima zi a celui mai mare festival de muzica latino din Romania, "El Carrusel". Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie - 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: JUAN MAGAN, Robin Schulz, Andra, Fly Project, MANDINGA, Richy B si What s Up.

 "El Carrusel" este primul eveniment grandios, organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, numele mari ale pietei internationale de muzica vor urca pe aceeasi scena.

Artistul şi compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, si la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa "Chantaje" - lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depăşit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depăşit 94 de milioane. E vorba de “Trap".

Bilete la pret promotional:

Early Bird Golden Circle – 300 lei
Early Bird Aces General – 220 lei

Dupa epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la pret intreg la urmatoarele categorii:

VIP – 750 lei
Golden Circle – 360 lei
Aces General – 260 lei

Afla mai multe despre: malumaconcertmondialrusiabucurestiromaniaevenimentshow 

viewscnt
Articole similare