Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man, Coman şi Alibec vor fi monitorizaţi de mai multe cluburi mari la meciul cu Beer Sheva

Man, Coman şi Alibec vor fi monitorizaţi de mai multe cluburi mari la meciul cu Beer Sheva
Comentarii

Gigi Becali susţine că mai mulţi jucători de la FCSB vor fi urmăriţi la meciul de Beer Sheva de impresarii unor cluburi importante din Europa. Pretenţiile financiare ale omului de afaceri sunt însă extrem de ridicate pentru nivelul fotbalului din România.

FCSB are mai mulţi jucători interesanţi pentru cluburile din Europa şi am putea asista la încă un transfer important. La derby-ul FCSB - Dinamo, Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase au fost urmăriţi de scouteri de la Chelsea şi Everton. Printre ei a fost şi Michael Emenalo, care în prezent este director sportiv la Chelsea. Gigi Becali spune că şi la meciul cu Beer Sheva vor asista reprezentanţii unor cluburi foarte importante din Europa.

Fostul europarlamentar n-a dat nume, dar spune că aceştia sunt angajaţi la cluburi care se află în primele 15 din Europa şi vor să-i vadă pe Alibec, Man şi Florinel Coman: ”Sunt 3 cluburi care vor veni diseară pentru Alibec, iar alte două cluburi pentru Man şi Florinel Coman. Eu le-am spus că Man şi Coman nu sunt de vânzare. Bineînţeles, au nişte clauze şi nu-i pot opri dacă le sunt plătite clauzele. Sunt numai cluburi mari, dintre primele 10-15 din Europa”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB a încercat să-l motiveze pe Florinel Coman, care are probleme cu tutunul. Becali i-a transmis că poate ajunge printre cei mai buni din lume dacă renunţă la viciile din viaţa privată: ”I-am zis lui Florinel Coman că nu există un alt jucător mai talentat ca el. E al doilea după el e Hagi. Dar i-am zis că dacă lase ţigara şi se antrenează cum trebuie, eu îi garantez că va fi mai valoros ca Mbappe. Despre Florinel Coman putem vorbi de la 50 de milioane în sus”, a mai spus Becali.

Meciul FCSB - Beer Sheva este transmis în direct de Telekom Sport 1, de la 22:05. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite în format video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanbeer shevaeuropa leaguedenis alibecdennis man 

viewscnt
Articole similare