Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City – Inter | Ce pariem la finala UEFA Champions League

Manchester City – Inter | Ce pariem la finala UEFA Champions League
Comentarii

Dacă ne luăm după cote, pare una dintre cele mai dezechilibrate finale UEFA Champions League din ultimii ani. Să ne aşteptăm la o victorie fără probleme a lui City sau Inter va da peste cap toate pronosticurile? Iată de ce nu e loc de surprize!

Manchester City – Inter, sâmbătă, 22:00, Orange Sport 1

Englezii au ocazia să scrie istorie la Istanbul, la 18 ani de la victoria memorabilă a lui Liverpool din finala cu Milan. Manchester City n-a cucerit niciodată trofeul suprem din Europa, iar acum are în faţă o echipă cu un lot mult sub valorea ei. Haaland, De Bruyne şi Grealish costă aproape cât tot primul ”11” al lui Inter. Campioană în Premier League şi câştigătoare a Cupei Angliei, trupa plină de vedete a lui Pep şi-a demolat adversarele şi în Europa. A trecut fără emoţii de Leipzig, Bayern şi Real, în timp ce Interul lui Simone Inzaghi le-a scos din competiţie pe Porto, Benfica şi Milan. ”Nerazzurii” au cucerit Cupa Italiei, dar în campionat au evoluat sub aşteptări şi au terminat pe locul 3. 

Doar printr-un ghinion teribil, City ar putea pierde finala cu Inter. O victorie a ”cetăţenilor” în timpul regulamentar (cotă 1.47 la Betano) este un pariu care merită încercat. Ţinând cont că echipa lui Pep ne-a obişnuit să atace încontinuu încă din primul minut, e de aşteptat să marcheze în prima repriză. (2.15 este cota pentru 1 pauză/1 final)

Greu de oprit

”Haalandinho”, aşa cum l-au poreclit fanii pe atacantul norvegian, le va da mult de furcă lui Bastoni şi Acerbi. Omul cu 35 de goluri în Premier League şi 12 în Champions pentru City are o cotă tentantă pentru cel puţin două şuturi pe poarta lui Onana (1.75 la Betano). Aşa cum era de aşteptat, bookmakerii îl văd pe Haaland mare favorit să marcheze (cotă 1.57). Dacă vei paria că starul adus de la Dortmund va deschide scorul, ai cotă 3.05 la Betano. 

Echipe probabile:

  • Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Akanji; Stones, Rodri; Silva, Gundogan, De Bruyne, Grealish; Haaland
  • Inter: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko
 

Afla mai multe despre: finala champions leaguepariuri manchester city inter milano 

viewscnt
Articole similare