Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United îşi "betonează" apărarea. Trupa de pe Old Trafford îl vrea pe fundaşul dorit de Real Madrid, Barcelona sau Bayern

Manchester United îşi "betonează" apărarea. Trupa de pe Old Trafford îl vrea pe fundaşul dorit de Real Madrid, Barcelona sau Bayern

Manchester United

Comentarii

Manchester United e în continuă reconstrucţie după venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică şi "Diavolii" încearcă să găsească din nou soluţii foarte bune în această perioadă de transferuri. Formaţia de pe Old Trafford caută un fundaş central, iar presa din Anglia scrie că Dayot Upamecano (21 de ani) e varianta aleasă de Solskjaer pentru transfer.

Upamecano e unul dintre numele la modă când vine vorba despre transferuri de fundaşi centrali la cluburile mari din Europa. Vârsta şi calitatea sunt principalele atuuri care-l propulsează pe francez în capul listelor echipelor de top. Fundaşul a făcut o campanie de senzaţie cu RB Leipzig în Liga Campionilor, când a ajuns până în semifinalele competiţiei, iar acum United l-a "ochit".

Concret, The Telegraph scrie că Manchester United e interesată să-l transfere pe Dayot Upamecano, pe care oficialii de pe Old Trafford îl doresc pentru a da un refresh compartimentului central al apărării. Recent, despre Manchester United s-a scris că a bătut palma cu Donny van de Beek (23 de ani), pe care l-a luat de la Ajax pentru 40 de milioane de euro, iar acum se pare că este rândul lui Upamecano. Francezul e perceput drept un partener perfect pentru Harry Maguire.

În trecut, despre Upamecano s-a scris că este dorit de Real Madrid, Barcelona sau Bayern.

Manchester United a terminat sezonul trecut din Premier League pe loc de Liga Campionilor şi acum caută întăriri pentru a putea face faţă cu brio competiţiei stelelor. "Diavolii" îl aveau pe listă şi pe Jadon Sancho, un alt star din Bundesliga, însă preţul cerut de Borussia Dortmund a fost considerat prea mare pentru condiţiile financiare actuale ale clubului de Old Trafford. Nemţii au solicitat nu mai puţin de 120 de milioane de euro pentru Sancho.

Afla mai multe despre: manchester uniteddayot upamecanotransferrb leipzig 

viewscnt
Articole similare