Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, surpriză pe piaţa transferurilor după egalul cu Galatasaray. Mutarea pregătită în iarnă pentru Erik ten Hag

Manchester United, surpriză pe piaţa transferurilor după egalul cu Galatasaray. Mutarea pregătită în iarnă pentru Erik ten Hag
Comentarii

Manchester United a pus ochii pe revelaţia sezonului din Bundesliga, atacantul celor de la Stuttgart, Serhou Guirassy (27 de ani).

Echipa lui Erik ten Hag vine după un egal care i-a compromis în mare parte şansele la un loc în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League.

3-3 a fost scorul meciului dintre Galatasaray şi Manchester United. Galatasaray are oportunitatea de a se califica în optimile competiţiei în cazul unei victorii cu FC Copenhaga, în ultima etapă a grupelor.

United va juca împotriva liderului grupei A, Bayern Munchen, pe Old Trafford, în ultima etapă.

Şefii de pe Old Trafford şi-au exprimat interesul pentru surpriza sezonului din Bundesliga, Serhou Guirassy, atacantul celor de la VFB Stuttgart, anunţă Foot Mercato.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani are o clauză de reziliere a contractului de doar 17.500.000 de euro, fapt care atrage interesul altor giganţi ai Europei, precum Real Madrid, Newcastle, AS Roma şi AC Milan.

După începutul slab de sezon al lui Rasmus Hojlund, atacantul danez transferat în vara acestui an de Manchester United, şefii de pe Old Trafford şi-au pierdut răbdarea şi vor să apeleze la o variantă de criză, chiar în perioada de mercato din iarnă.

Manchester United este pe locul şase în Premier League, cu 24 de puncte. În următoarea etapă, "Diavolii Roşii" vor juca în deplasare cu Newcastle. Meciul se dispută sâmbătă, de la ora 22:00 şi poate fi urmărit pe Orange Sport 2.

 

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedserhou guirassystuttgartgalatasaraychampions league 

viewscnt
Articole similare