Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia a avut un conflict pe tunel cu Andrei Marc. Ce spune incident şi declaraţiile surprinzătoare făcute despre meci

Mangia a avut un conflict pe tunel cu Andrei Marc. Ce spune incident şi declaraţiile surprinzătoare făcute despre meci

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, deşi au pierdut cu 1-0 în faţa Chiajnei. Craiova a jucat însă în 10 oameni încă din minutul 19, când Donkor a fost eliminat.

Craiova trece în continuare printr-o perioadă slabă. Oltenii au pierdut şi cu Chiajna, scor 0-1, pe teren propriu. Însă Craiova a jucat în 10 oameni încă din minutul 19. Devis Mangia surprinde însă şi spune că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, dar este nemulţumit de suprafaţa de joc pe care aceştia au fost nevoiţi să evolueze:

”Din punctul meu de vedere, am jucat foarte bine 80 de minute în ”10”, după o partidă foarte bună făcută joi (n.r. cu RB Leipzig, în Europa League). Eu am văzut o ocazie foarte mare a lui Baicu, o paradă foarte bună a lui Pigliacelli şi un eurogol înscris de Chiajna. Nu mi-a plăcut cum a fost gestionată, nu mi-a plăcut terenul. Mitriţă este un jucător tehnic, vă spun eu. Pe acest teren, Mitriţă pare că nu poate să controleze balonul. Aşa că nu este vina lui Mitriţă, ci a administratorilor”, a declarat Mangia pentru Telekom Sport.

La finalul partidei, antrenorul italian a avut un conflict cu Andrei Marc pe tunelul spre vestiare. Mangia a lăsat de înţeles că fundaşul Chiajnei a avut o atitudine nepotrivită: ”Răspund într-un mod foarte simplu. Am pierdut, dar trebuie să ştii să pierzi. Dar, când câştigi, şi aici trebuie să ştii să câştigi”.


 

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaliga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare