Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia a rămas uimit de atmosfera din Bănie: ”Când eram la Severin nici măcar nu-mi imaginam că vom ajunge să jucăm pe un asemenea stadion”

Mangia a rămas uimit de atmosfera din Bănie: ”Când eram la Severin nici măcar nu-mi imaginam că vom ajunge să jucăm pe un asemenea stadion”
Comentarii

Devis Mangia a câştigat duelul tactic cu Dan Petrescu, iar la finalul partidei a ţinut să-i felicite pe suporterii veniţi la stadion.

A fost o atmosferă superbă, am început bine meciul, am dat apoi acel gol în finalul primei părţi. La fel, după pauză am marcat din nou, am făcut un joc foarte bun. Era normal să ne retragem pe final, aveam şi un om în minus, dar ne-am apărat foarte bine.

Când întâlneşti echipe precum CFR Cluj trebuie să ai atenţie, pentru că orice eroare te poate costa. Fizic ei sunt foarte puternici, dar noi am ştiut cum să-i blocăm.

Băluţă este un fotbalist care ţine mult la echipă, de aici şi nervozitatea din finalul meciului. Am încercat să-l calmez, dar în intensitatea jocului nu te mai poţi controla de fiecare dată. Îmi pare rău că a fost eliminat, dar este important că am reuşit să câştigăm la final.

Am preferat să încep meciul cu o linie de fundaşi cu experienţă, iar Burlacu trebuia să fie titular în atac pentru regula U21. A fost o decizie tactică şi s-a dovedit că am fost îndreptăţiţi să procedăm aşa.

Nu vorbesc despre arbitraj, nu o voi face niciodată, indiferent dacă vom fi avantajaţi sau dezavantajaţi. În timpul meciului e normal să ai anumite reacţii, să protestezi, dar aceste lucruri se termină la finalul meciului.

Sunt fericit că am semnat contractul, avem un proiect şi trebuie să-l ducem la capăt! E un public minunat aici. Nici nu mă gândeam atunci când jucam la Severin că voi juca mai apoi pe un astfel de stadion şi cu un asemenea public în spate”, a spus Mangia la finalul meciului cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mangiacraiovadeclaratie 

viewscnt
Articole similare