Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia e temător înaintea meciului cu FC Voluntari: "Băieţii mei ştiu că avem multe lucruri de îmbunătăţit"

Mangia e temător înaintea meciului cu FC Voluntari: "Băieţii mei ştiu că avem multe lucruri de îmbunătăţit"
Comentarii

Devis Mangia a vorbit înaintea meciului de astăzi cu FC Voluntari, de pe teren propriu, primul din etapa a 12-a a Ligii I. Jocul e transmis în direct pe Telekom Sport

"Trebuie să fim foarte atenţi să luăm mai puţine goluri, un lucru pe care trebuie să-l îmbunătăţim. Avem jucători de calitate în atac, avem mulţi jucători care pot marca. Ne gândim sa îmbunătăţim caracteristicile echipei. Băieţii mei ştiu că avem multe lucruri de îmbunătăţit. Urmează o partidă complicată, deoarece FC Voluntari este o echipă organizată, dar şi pentru că jucăm al treilea meci în şase zile. Primul nostru gând este să ne recuperăm energia şi să punem în practică ideile noastre de joc. Trebuie să ne gândim doar la victorie", a spus Mangia.

La conferinţa de presă, jucătorul Nicuşor Bancu a afirmat: "Avem o revanşă de luat după partida din Cupă, sper ca în acest meci să nu mai facem greşelile din trecut, mai ales eu. Ne gândim să dăm totul la meci, mai ales că e posibil să fie ultimul meci la Severin şi să-i facem fericiţi pe suporteri. Vrem să ne luam rămas bun de la Severin cu victorie". În primăvară, Bancu a provocat un penalty în finalul meciului cu FC Voluntari, în semifinala tur a Cupei României.

Craiova nu-i va putea folosi vineri pe Alex Mitriţă şi Zlatinski, suspendaţi, şi pe Rossi, accidentat. Căpitanul Băluţă va reveni după suspendare, iar Datkovic si Dimitrov sunt refăcuţi. 

Afla mai multe despre: devis mangianicusor bancucraiovacsu craiovaproblemeaccidentari 

viewscnt
Articole similare