Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia nu caută alibiuri: ”Jocul dur îşi poate spune cuvântul, dar noi preferăm să jucăm fotbal”

Mangia nu caută alibiuri: ”Jocul dur îşi poate spune cuvântul, dar noi preferăm să jucăm fotbal”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a practicat un joc dur în meciul din această seară disputat în faţa celor de la Universitatea Craiova, însă Mangia este de părere că acest lucru nu a afectat jocul echipei sale, care a avut o evoluţie bună, dar ”nu am reuşit să concretizăm”.

”Echipa a făcut un meci bun. Ne-am creat ocazii de gol. Echipa a primit gol dintr-un şut de la distanţă, întâmplător, la finalul primei reprize.

 Ne-am creat multe şanse de gol. Nu sunt îngrijorat din acest punct de vedere. Ceea ce mi-a displăcut a fost că n-am concretizat nicio ocazie.

 A fost o partidă dură. Noi suntem o echipă tehnică care preferă să joace fotbal. Într-adevăr jocul dur îşi poate spune cuvântul, dar noi preferăm să jucăm fotbal”, a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

Universitatea Craiova a ajuns în Botoşani cu doar 6 ore înaintea meciului, din cauza ceţii care acoperise oraşul din Moldova. ”Nu trebuie să găsim scuze din acest punct de vedere. Ceea ce îmi face plăcere e că echipa a avut o evoluţie bună, dar nu am reuşit să concretizăm”, a conchis Mangia la Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: universitatea craiovadevis mangialiga 1fc botosani,  

viewscnt
Articole similare