Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, un antrenor fericit: ”Băieţii au făcut cu adevărat o partidă foarte bună!” Ce l-a nemulţumit

Mangia, un antrenor fericit: ”Băieţii au făcut cu adevărat o partidă foarte bună!” Ce l-a nemulţumit

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că jucătorii săi au reuşit un meci excelent în victoria cu 3-1 în faţa lui Juventus Bucureşti. Antrenorul lui CS U Craiova şi-ar fi dorit însă ca Mihai Roman să înscrie măcar un gol din multele ocazii pe care le-a avut.

Craiova a debutat fericit pe noul stadion. Partida cu Juventus Bucureşti a fost primul meci oficial care s-a jucat pe noul ”Oblemenco”. Devis Mangia susţine că este mândru de modul în care au evoluat jucătorii săi:

”E important să câştigi prima partidă oficială. Acesta era meciul care conta, nu precedentul (cu Sparta). Sunt mulţumit de victorie, dar mai ales sunt mulţumit de prestaţie. Băieţii au făcut cu adevărat o partidă foarte bună. Cred că diferenţa de scor putea fi chiar mai mare, după prestaţia care am văzut-o azi”, a declarat Devis Mangia.

Mihai Roman a fost titular cu Juventus Bucureşti şi a ratat de trei ori singur cu portarul. În schimb, a reuşit să paseze la cele două goluri înscrise de Alex Mitriţă. Mangia şi-a fi dorit însă măcar un gol şi de la Mihai Roman: ”Azi a jucat Roman şi a făcut un meci bun. Nu îmi place faptul că nu a marcat, dar a făcut o partidă bună şi eu sunt mulţumit de prestaţia lui. Important e că s-a pus în slujba echipei. Pe mine mă îngrijorează când un atacant nu reuşeşte să ajungă în situaţia de a marca. El s-a aflat acolo, dar a jucat pentru echipă. A dat pasă de gol pentru coechipieri şi s-a aflat acolo”.

La final, antrenorul lui CS U Craiova a ţinut să le mulţumească celor 17.500 de fani care au venit să susţină echipa: ”Trebuie să le mulţumim suporterilor, pentru că au făcut o atmosferă deosebită. De fiecare dată când acceleram jocul, tot stadionul tremura. Fanii au ajutat echipa. De aceea ţin să le mulţumesc fanilor. Vom încerca să aducem şi mai mulţi la următoarele meciuri”.

Afla mai multe despre: cs u craiovajuventus bucurestidevis mangialiga 1 

viewscnt
Articole similare