Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Neuer are speranţe mari înaintea meciului cu România din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. "Avem ambiţii mari"

Manuel Neuer are speranţe mari înaintea meciului cu România din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. "Avem ambiţii mari"

Cupa Mondială

Comentarii

Manuel Neuer a vorbit înaintea preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 despre ceea ce are de făcut Germania împotriva Islandei, României şi Macedoniei de Nord.

Manuel Neuer este încrezător că Germania va scoate maximum din meciurile cu Islanda, România şi Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Manuel Neuer are speranţe mari înaintea meciului cu România din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Manuel Neuer crede că echipa naţională antrenată de Low trebuie să fie mai atentă la următoarele partide contra Islandei, României şi Macedoniei şi să nu facă greşeli.

"Nu mai putem face greşeli. Trebuie să tragem de noi şi aşteptăm cu nerăbdare următoarele trei meciuri şi Campionatul European din acest an. Avem ambiţii mari, vrem să avem cât mai mult succes şi toţi suntem nerăbdători să începem", a declarat Manuel Neuer.

Portarul celor de la Bayern Munchen va împlini sâmbătă 35 de ani şi este conştient de faptul că în 2022 va putea fi ultimul său an ca titluar în echipa naţională a Germaniei şi vrea neapărat ca în meciurile din preliminarii, să reuşească cea mai bună performanţă.

Totodată, Neuer vrea să facă, alături de coechipierii săi de la echipa naţională, o figură frumoasă şi pentru selecţionerul Joachim Low, care a fost criticat pentru partidele slabe făcute de Germania în ultima vreme şi care şi-a anunţat retragerea după EURO 2020. 

Portarul german susţine că Low este foarte ambiţios în ultimele sale luni de mandat şi că a motivat toată echipa, care s-a hotărât să îi facă un cadou de final antrenorului german şi nu vor să repete ceea ce s-a întâmplat împotriva Spaniei în Liga Naţiunilor, meci pierdut cu scor 0-6.

La EURO, Germania este în cea mai dificilă grupă şi se va întâlni cu Franţa, Portugalia şi Ungaria.

"Va fi important să profităm de fiecare şedinţă de antrenament şi de fiecare meci. Trebuie să începem cu o atitudine pozitivă, fiindcă avem mai multe adversare puternice în grupa noastră şi toate aceste meciuri sunt decisive", a spus portarul Germaniei.

Germania va juca împotriva Islandei, joi, la Duisburg, cu România va evolua la Bucureşti duminică, iar pe 31 martie va avea meciul contra Macedoniei, tot la Duisburg.

Manuel Neuer (34 de ani) este cotat la 18 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: manuel neuer 

viewscnt
Articole similare