Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona, dorit selecţioner de o naţională sud-americană! A lipsit deja mai multe zile la rând de la echipa de club

Maradona, dorit selecţioner de o naţională sud-americană! A lipsit deja mai multe zile la rând de la echipa de club
Comentarii

Antrenorul lui Gimnasia la Plata, Diego Maradona, ar putea redeveni selecţioner, după experienţa de pe banca Argentinei. În vârstă de 59 de ani, Maradona a lipsit pentru a treia zi de la antrenamentele echipei sale, iar zvonurile s-au intensificat.

Maradona, la naţionala Venezuelei

Joi, tehnicianul Rafael Dudamel, aflat în funcţie de patru ani, a demisionat de la conducerea naţionalei Venezuelei, după ce în 2019 a dus-o până în sferturile de finală la Copa America.

Acum, federaţia de fotbal din Venezuela se gândeşte să-l instaleze pe Maradona pe banca naţionalei, într-un moment nu foarte bun pentru echipă. 

Cum rezultatele din ultima perioadă nu au fost cele aşteptate, federaţia din Venezuela şi-a pus suporterii în cap, iar, prin aducerea lui Maradona, sud-americanii doresc să dea o lovitură de imagine. 

În plus, Maradona are o relaţie bună cu conducerea federaţiei, care doreşte să instaleze un selecţioner cât mai repede posibil, în condiţiile în care preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 vor începe în curând în America de Sud. 

Textil Mandiyu, racing Club, Argentina, Al Wasl, CD Riestra, Fujairah, Dinamo Brest, Dorados şi Gimnasia sunt echipele antrenate de Maradona. 

Afla mai multe despre: maradonavenezuelanationala venezuelamaradona selectioner 

viewscnt
Articole similare