Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Maradona era artă pură. Messi e ca Speedy Gonzalez!" Un fost mare fotbalist argentinian face lumină în disputa secolului

"Maradona era artă pură. Messi e ca Speedy Gonzalez!" Un fost mare fotbalist argentinian face lumină în disputa secolului

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional argentinian, Roberto Ayala a vorbit despre disputa secolului pentru fotbalul argentinian: Maradona vs Messi.

Lionel Messi şi Diego Armando Maradona nu pot şi nu trebuie să fie comparaţi, spune fostul internaţional argentinian, Roberto Ayala.

Când Ayala debuta în fotbalul mare, Maradona se apropia de finalul unei carierei care cu siguranţă, putea să fie mult mai mare. Cu toate acestea, Ayala este de părere că Diego a fost fără doar şi poate, unic.

"Am jucat alături de amândoi. Cu Diego am făcut primii mei paşi în fotbal. Vorbim despre doi super fotbalişti, doi giganţi. Atunci când se va retrage, Messi va rămâne în amintirea noastră, a tuturor" a spus Ayala, pentru Fox Sports. "Nu ştiu dacă va fi acceptat ca Diego, dar nici nu contează, ei sunt diferiţi. Diego era artă în toate înţelesurile sale. Messi e ca Speedy Gonzalez care aleargă cu minga la doi centimetri în faţă" crede fostul internaţional argentinian, lăsând clar să se înţeleagă pe cine preferă dintre cei doi super fotbalişti ar Argentinei.

Roberto Fabian Ayala are acum 47 de ani şi a strâns 115 meciuri pentru naţionala Argentinei. A evoluat ca fotbalsit pentru River Plate, Napoli, AC Milan, Valencia sau Zaragoza, devenind campion atât în Serie A, cât şi în La Liga. Alături de Argentina a cucerit o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2004. A fost inclus de UEFA în echipa ideală a anului 2002, fiind declarat cel mai bun fundaş din lume. În 2006 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului Mondial de Fotbal.

Afla mai multe despre: maradonamessi 

viewscnt
Articole similare