Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maradona revine şi e în formă maximă: care va fi finala CM 2018, mesajul pentru Sergio Ramos şi ce aşteaptă de la Messi

Maradona revine şi e în formă maximă: care va fi finala CM 2018, mesajul pentru Sergio Ramos şi ce aşteaptă de la Messigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Diego Armando Maradona a depăşit clipele dificile de la finalul partidei Argentina - Nigeria, scor 2-1, când a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce în timpul partidei a oferit o "reprezentaţie" care a făcut înconjurul lumii.

Legendarul fotbalist argentinian pare fresh înainte de startul optimilor şi a vorbit într-un interviu publicat de Marca despre cum vede fazele finale ale turneului final, dar şi despre schimbul de replici cu Sergio Ramos, după ce fundaşul Spaniei spunea că Maradona nu e nici măcar cel mai bun argentinian din istorie, fiind "la ani lumină" în spatele lui Messi.



Ce i-a plăcut cel mai mult la CM 2018:



"Mexicul mi-a plăcut, a jucat bine în primele două meciuri. Am văzut o echipă a Uruguayului foarte solidă, o Belgie cu toate vedetele prezente. Acum începe Cupa Mondială şi nu mai e loc de speculaţii. Şi am încredere în Argentina, chiar dacă respect mult Franţa. E una dintre candidate. Cu portarul, Lloris, care nu greşeşte niciodată, nici la naţională, nici la echipa de club şi cu acest Griezmann"

De ce încă poate fi Mondialul lui Messi:

"Normal! E doar începutului, suntem în scutece. Acum începem să jucăm pe muchie de cutit. Nimeni nu se mai poate apăra şi trebuie să atace. Dacă nu, în cel mai bun caz ajungi la penaltyuri!"

Vrea o finală Argentina - Spania:

"Sper că aceasta va fi finala şi se poate întâmpla ţinând cont de tablou. Şi sper că Argentina va ajunge în această poziţie. Dar mai e mult până acolo. Am un respect mare pentru Franţa şi nici Spania nu va avea viaţă uşoară cu Rusia. Acum e momentul în care jucătorii îşi pornesc motoarele. Visul lor e să câştige Cupa Mondială şi acum treubie să demonstreze că o pot face".

Mesaj pentru Sergio Ramos:

"Dacă el vrea, îmi voi cere scuze, dar nu-mi voi schimba părerea. E un jucător mare, un căpitan bun şi poate deveni un lider, aşa cum vedem la Real Madrid... dar pentru mine nu e un jucător uriaş! Mie, aşa cum ştiţi, nu îmi pasă ce spun alţii şi gândesc liber. Deci, dacă Sergio s-a supărat, îmi cer scuze, dar nu-mi schimb părerea!

Xavi Hernandez era un jucător uriaş... Iar dintre cei de acom... cu greu pot găsi unul! Da, Iniesta e uriaş! Joacă cu fracul pe el, în costum, la pantofi!"

Afla mai multe despre: maradonainterviumarca 

viewscnt
Articole similare