Experiențe împreună.
You are here:

Maradona, trist după ce Italia a ratat prezenţa la Cupa Mondială: ”Italienii au dat mereu culoare”

Maradona, trist după ce Italia a ratat prezenţa la Cupa Mondială: ”Italienii au dat mereu culoare”

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a declarat, marţi, că regretă absenţa Italiei de la Cupa Mondială, apreciind că naţionala lui Gianpiero Ventura a jucat exact aşa cum şi-au dorit suedezii în dubla manşă a barajului de calificare la competiţia din Rusia.

"Regret că Italia nu va fi la Cupa Mondială. Italienii au dat mereu culoare Cupei Mondiale. Am văzut meciul şi cred că Italia jucat aşa cum a vrut Suedia, cu centrări. Iar Suedia are doi mari fundaşi centrali. Competiţia devine tot mai dificilă. Este trist că Italia, una dintre naţiunile istorice ale fotbalului, nu va fi la Cupa Mondială din Rusia", a spus Diego Maradona, într-un mesaj postat pe Facebook.

Maradona a jucat şapte sezoane în Italia, la Napoli.

Reprezentativa Italiei a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a remizat, luni seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu naţionala Suediei, în manşa secundă a barajului pentru competiţia din Rusia. În tur, scorul a fost 1-0 pentru suedezi.

Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru prima dată în 60 de ani.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.