Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcelo, mesaj emoţionant pentru Neymar: ”El ştie foarte bine acest lucru! Când se întâmplă aşa ceva, totul se schimbă”

Marcelo, mesaj emoţionant pentru Neymar: ”El ştie foarte bine acest lucru! Când se întâmplă aşa ceva, totul se schimbă”

Real Madrid

Comentarii

Marcelo tocmai s-a recuperat după o accidentare şi va fi titular în meciul pe care Real Madrid îl va juca împotriva celor de la PSG! Nu îl va întâlni acolo pe prietenul Neymar, fotbalist care s-a operat şi va lipsi aproape trei luni de pe gazon.

Marcelo ştie ce înseamnă o accidentare de lungă durată şi i-a trimis un mesaj emoţionant colegului său din naţionala Braziliei. Chiar dacă mulţi se gândesc inclusiv la o absenţă a lui Neymar de la Cupa Mondială, Marcelo refuză să ia în calcul un asemenea scenariu.

"Când suferi o astfel de accidentare începi să vezi altfel lucrurile şi să observi mai multe ca înainte. Când stai mult timp departe de terenul de fotbal din cauza unei accidentări începi să te plictiseşti.

Şi începi să-ţi spui <<Trebuie să lucrez mai bine ca înainte pentru a nu mă accidenta iar, trebuie să mă culc mai repede, trebuie să-mi îmbunătăţesc dieta>>. Neymar ştie că toţi oamenii sunt cu el inclusiv cei din Brazilia. Sunt sigur că se va intoarce mai puternic ca niciodată", a spus Marcelo.

Afla mai multe despre: marceloneymarbrazilia,  

viewscnt
Articole similare